Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány egyfolytába néz engem akkor azt azért teszi mert tetszem neki, vagy azért mert csunya vagyok?
Nem egyszer történt meg hogy meglátott egy lány és egyfolytában nézett. Vagy lehet hogy sorozat gyilkos?
Tehát meglát és bámul az arcomba megállás nélkül se mozdulat se semmi csak néz és néz. Még a szemét sem mozgatja, egy helybe áll és csak néz ki a fejéből rám. Talán úgy tudnám jobban leírni, hogy megakadt a szeme rajtam és egyfolytába néz. Ha elfordulok még akkor is ezt csinálja akkor is néz. Csak az arcomat. Lányok ez micsoda már? Köszönöm.
Van egy srác a sulimban, aki nagyon hasonlít egy edzős társamra. Szegényt ahányszor meglátom a folyosón, megbámulom egy kicsit. Nem úgy ahogy te írtad, de menet közben rajta tartom a szemem pár másodpercig. Párszor szerintem észre is vette. Remélem nem tart dilisnek :)
Lehet, hogy nálad is valami hasonló oka van.
ez de aranyos! :)
Szerintem tetszel neki,lehet a kisugárzásod nyűgözte le.
Velem is volt már ilyen, elmentem már annyi jókèpű férfi mellett, de mégse, jellegtelen amolyan: semmi nincs a szép külső mögött. Meglátsz egy kicsit kevésbé jóképű férfit, mégis hozzá vonzódtam, mert árad belőle valami megfoghatalan, kellemes érzés, csak nézed és a közelében szeretnél lenni. Biztos vagyok benne, hogy a lány is ezt érzi.
Kérdezz rá, udvariasan! :) Ne lekezelően!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!