Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan lány, aki akár...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan lány, aki akár pénzért cserébe, erényövet rakna egy pasira és őrizné a kulcsát a megbeszélt ideig?

Figyelt kérdés
És esetleg budapesti is? :)
2019. okt. 7. 13:22
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
Boccs az offért, de érdekelne egy dolog. Erényövben szarás után, hogy törlöd ki a valagad?
2019. okt. 7. 13:28
 2/10 A kérdező kommentje:
#1: Segget nem takarja, csak a péniszen és a herén van :)
2019. okt. 7. 13:30
 3/10 anonim ***** válasza:
53%
A tisztálkodással mi a helyzet?
2019. okt. 7. 13:40
 4/10 A kérdező kommentje:
#3: Megoldható az is :)
2019. okt. 7. 13:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Van: rosszlanyok.hu ott pénzért cserébe egy évig is őriznék a kulcsait :D próbálkozhatsz még az smpixie-n domina nőknél, de ők nem csak erényövezni akarnak (ha szimpatikus leszel nekik)
2019. okt. 7. 13:48
 6/10 anonim ***** válasza:

Hát, nem vagyok pesti...

De, megőrzöm én neked a kulcsot, de veszettül dolgoznod kéne azért, hogy visszakaphasd és meg is "kínoználak" érte.

2019. okt. 7. 13:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Fizetnél azért hogy nálam legyen egy kulcs? Simán:D de hozzád meg az övhöz nem nyúlnék.
2019. okt. 7. 13:56
 8/10 anonim ***** válasza:
53%
Mikor lett ilyen beteg a világ?
2019. okt. 7. 15:09
 9/10 anonim ***** válasza:
1es a férfi erényöv csak a péniszt és a golyókat helyezi lákat alá.
2019. okt. 7. 17:55
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, sztem jobban jársz ha nem itt egy idegent kérsz meg. Mert nagy az esélye h csak átver valaki. Én régebben egy haver csajt kértem meg akivel jól ismerjük egymást és kellően bevállalós h ne akadjon fenn ezen. De csak a kulcsot adtam oda, és megbeszélt idő után (kezdetben 1 hét, aztán 2 hét) visszaadta. Gyakorlatilag egyszer mutattam meg neki az erényövet amikor nagyon kiváncsi volt, és akkor is kiröhögött :D

Nulla szex, pénzt sem kér (nyilván), de aztán hamar rájött hogy kérhet 1-2 dolgot cserébe h visszaadja a kulcsot. Úgyhogy a végén már folyton én írtam a beadandóit az egyetemre meg elég gyakran mentem kitakarítani az albérletét, ahol amúgy szörnyű rendetlenség volt midig. Ráadásul volt h elutazott és elfelejtett szólni úgyhogy plusz egy hétig rajtam maradt az erényöv. Izgalmas egy év volt. Utána találtam barátnőt és leálltam ezzel, de ő nem volt nyitott ennyire. A mostani barátnőm viszont nyitottabb, neki már elmondtam a dolgot, és néha rámkerül, 1-2 napra, hétvégére, de nem akar hetekre bezárni (egyelőre).

2019. okt. 9. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!