Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tanuljak meg vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tanuljak meg vagy hogyan gyakoroljam a szopást? 22/L (lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Barátommal beszélgettünk erről és szeretné, ha szájjal elégíteném ki. Ami rendben is van! :) Viszont, sosem csináltam még! :$ Hülye kérdés, de hogyan gyakoroljak előtte picit, hogy ne legyek elsőre annyira ügyetlen? :$$$$

2019. okt. 7. 09:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Az enyémen gyakorolj. Segítek, azán már ügyes leszel ;)
2019. okt. 17. 02:31
 12/13 anonim ***** válasza:
74%
Figyeld a pasid reakcióit. Kell a jó kommunikàció is szerintem. A pasinak tudtodra kell adnia ha jól csinàlom. Szopàs közben pillantás fel rà, próbàlj szemkontaktust tartani egy kicsit vele. Észre fogod venni ha nagyon élvezi amit csinàlsz. 39/F
2019. okt. 22. 07:23
 13/13 anonim ***** válasza:
78%
A jégrémes szerintem egy jó hasonlat, tényleg úgy kell, hogy minél nagyobb felületen érintkezz vele akár ajakkal, nyelvvel, szájpadlással, és ha óvatosan tudod csinálni, és a pasinak nem fáj, simán hozzáérhetsz kicsit a fogaddal is, az is egy extra inger. És szintén mint a jégkrémnél, fontos a pofaizmok szívó hatása, hiszen nem szeretnéd, hogy az olvadó jégkrém kicsorogjon a szádon. :P (Ez most félreérthetően hangzott, de nem a spermára céloztam, az kifolyhat, ha nem szeretnéd lenyelni. :D )Szóval igen. Lehessen érezni, hogy mindennél jobban kívánod azt a jégkrémet, és minél többet akarsz belőle. A legjobb pedig valóban a barátod farkán gyakorolni rögtön, és figyelni a reakcióit.
2020. jan. 6. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!