Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért érzi úgy a barátnőm,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzi úgy a barátnőm, hogy csak szexre kell, és hogy csak muszájból kell velem lefeküdnie? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Elsősorban nők segítségét kérném!! (Bocsi srácok :D)

Pár hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel. Mindketten 26 évesek vagyunk.

Eleinte minden jó volt, de pár hete érezhetően megromlott a szex.

Rólam tudni kell, hogy elég nagy a szexuális igényem. Ezt az első szex után elmondtam neki anno, de azt mondta, hogy neki is nagy az igénye. Eleinte így is volt,sokat szexeltünk és szinte mindig volt orgazmusa is. (Eléggé perverz is a szerelmem)

De mostanában érezhetően lecsökkent a szexuális étvágya. Emiatt sokat is veszekszünk, mert evidens, hogy arra gondolok, hogy van valakije, vagy velem van a gond. De azt mondta, imádja velem a szexet.

Viszont ha csináljuk is, érzem, hogy sokszor csak miattam kezd bele. De közben meg elkezdi élvezni, és sokszor van orgazmusa is. (Legutóbb pl majdnem a falat is lekaparta xD)

Ezek ellenére baj van, mert tegnap próbáltam felé közeledni, és elutasított. Én meg zokon vettem, mert pár napja már nem volt együttlét. És volt éjjel egy beszélgetésünk, tehát megbeszéljük a problémát.

Csak most nem értem teljesen, miből fakad ez neki, és ez a baj.

Azt mondta, úgy érzi, hogy sokszor muszájból kell velem lefeküdnie, hogy nekem ne essen rosszul, meg hogy úgy érzi, sokszor csak a szex miatt vagyok vele együtt.

De ez nem igaz, nagyon szeretem és nekem a szex arról szól, hogy nagyon közel kerülünk egymáshoz.

Tudni kell róla, hogy ő pánikbeteg, sokszor van rosszul. Ezekben a nehéz percekben is mellete vagyok, elterelem a figyelmét. Annyira erősen pánikbeteg, hogy egy ideje munkát se talál, mert nem bírja a napokat roham nélkül

végigcsinálni.

Ezért én eltartom őt jelenleg, nálam lakik, de ezzel sincs semmi bajom, mert szeretem nagyon.

Szóval értitek? Mindenben támogatom, anyagilag is, érzelmileg is. Ott vagyok mindig mellette, ha szüksége van rám.

De ezek ellenére úgy érzi, hogy muszájból szexel velem, és hogy csak a szex miatt kell nekem.

Valaki tud tanácsot adni?

2019. okt. 6. 12:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Az egyik haverom azt mondja, hogy szerinte csak kihasznál a barátnőm. Szerintetek valóban lehetséges ez? :(
2019. okt. 6. 14:46
 12/15 anonim ***** válasza:
Nyisd ki a kicsi szádat és ülj le megbeszélni vele. Idegen emberek 0 belelátással szerinted tippelgetésen kívül tudnak mást csinálni?
2019. okt. 6. 16:12
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekem volt ilyen a barátommal.

Egyetemista voltam, de dolgoztam mellette.

Egy közös albérletben laktunk, ő valamivel idősebb volt nálam igy ő nem tanult hanem dolgozott.

Annyi vizsgám meg tennivalom lett az utolso evben h otthagytam a munkahelyem. Kerestuk a megoldast. Koltozzek e haza vagy mi legyen, de ragaszkodott hozza h ott maradjak vele es eltart amig nem erzem azt h dolgozni tudnek ujra.

Ha bar ez sertette az egomat beleegyeztem hisz vele akartam elni

Egy ido utan azt ereztem mindig h nem mondhatom meg a velemenyem, megkell neki adnom mindent nem lehet egy szavam sem hisz mindent o fizet en meg "csak" tanulok.

Igy volt a szexxel is es mivel mar kenszernek ereztem nem elveztem

Azt fontos leszogezni h sose ereztette velem, sosem eroltetett semmit, meg se emlitette a penzt es nem viselkedett velem mash emiatt, de bennem ez az erzes volt.

Nekunk sajnos erre ra is ment a kapcsolatunk szal igen, lehet h ezt erzi. H muszaj ezzel fizetnie

De nem tudok nyilatkozni errol hiszen nem vagyok sem panikbeteg sem depresszios igy nem tudom h ez mennyiben befolyasolja ot.

2019. okt. 6. 22:38
 14/15 anonim ***** válasza:
73%

Bocsi, hogy férfi létemre belekotyogok, de talán mégsem támogatod őt annyira érzelmileg. Gondoltál már arra, hogy egy nőnek nem csak a testét, időnként a lelkét is meg kell ölelni? Vagy hallottál pl a szeretetnyelvekről? (Gary Chapman) Vagy hogy akkor is megöleld a párodat, ha nem akarsz továbbmenni? Vagy szex után megvan az utójáték? Egy nőnek nem lég MONDANI, hogy fontos neked. A nők az érzéseik mentén élnek és ítélnek. Nekik érezni kell ezt.

És hogy kicsit offoljak is; ügyelj rá, hogy meglegyen az elégséges rost a táplálkozásában, és hagyjátok el az étolajokat. A pánikbetegség valójában nem betegség, csak az áteresztő bél szindrómának egy tünete. Hosszú lenne itt levezetni, de ha nagyon kell, levezetem neked, hogy megértsd.

2019. okt. 7. 18:35
 15/15 anonim ***** válasza:

"Egy nőnek nem lég MONDANI, hogy fontos neked."

Neked (e)lég, Miquel?

2019. okt. 7. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!