Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért jó, illetve rossz nagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó, illetve rossz nagy mellekkel élni?

Figyelt kérdés
2019. okt. 6. 10:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyok a melleim, es azert jo mert szerintem nöies es szép a dekoltázs
2019. okt. 6. 10:33
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
Tetszik a férfiaknak. Könnyebb lesz etetni a kisbabát ha lesz. Meg egyszerűen szép. Ha nem súlyosan elhízott a nő.
2019. okt. 6. 10:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Jó mert nőies,szexi, sokféle pólót feltudok venni amiben nagyon jol nez ki. Rossz mert hamarabb elkezd lógni, neha fájdalmas az alvas, sport. Nagyon feltűnő ha nem veszek fel melltartót.
2019. okt. 6. 11:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Kicsi v. nagy a lényeg, hogy az ember elfogadja saját magát és olyan partnere legyen akinek szintén tetszik :)
2019. okt. 6. 12:55
 5/6 anonim ***** válasza:
89%
Fiú vagyok. #4-nek van igaza. :)
2019. okt. 6. 19:11
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván mert nőies és szexben is jól jön , viszont nehezen tudok hason aludni és akkor is látszanak amikor nem akarom
2019. okt. 7. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!