Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok az átlagnál csúnyább, tekinthetem ténynek, hogy nap mint nap random férfiak, akik szembejönnek velem az utcán vagy egy buszra szállnak fel velem, képzeletben levetkőztetnek és megdugnak?
Hogy teljesen más volna, az azért túlzás. Gondolom, nem az emberi test anatómiája hoz lázba annyira, hogy ellenállhatatlan késztetést érezz mások (kizárólag tudományos szemmel való) megfigyelésére, hanem lehet némi köze a dolognak a szexualitáshoz is. Szintek persze vannak, minél több a cselekvés a fantáziában és minél részletgazdagabb, annál kevésbé állnék szívesen a középpontjában.
"Önmagában mi ebben olyan szörnyű?"
1. Nem használtam ezt a kifejezést.
2. Ha bele szeretnél helyezkedni, javaslom, hogy gondold el, milyen érzést váltana ki belőled annak a tudata, hogy idegen meleg férfiak ugyanilyen módon néznek rád. Ha egyetlen pillanatra sem áll fel a szőr a hátadon, irigyellek.
Persze, tekintheted tényként, de ebben az esetben a "nem kellek senkinek" nők száját nyugodtan neki is állhatsz befogni.
Amúgy igen, vannak ilyen férfiak. Ahogy vannak ilyen nők is. És vannak, akik a saját nemüket vetkőztetik le. Sőt, biztos van olyan is, aki elképzeli, ahogy egy tortát egyensúlyozol a fejeden. Meztelenül.
A kérdés az: És?
Ha ettől rossz érzéssel mész ki az utcára, akkor mondjuk gondolj arra, hogy te vagy a barátnőid mit szoktak elképzelni. Gondolom nőktől is hallottál extrémebb dolgokat. (Ha nem, akkor nem ismered az ismerőseid.) Valószínűleg már te is fantáziáltál valakiről. Ettől is rossz érzéssel mész ki az utcára?
De, nézzük meg a másik végletet is: Ha senki sem képzelne el meztelenül és senki sem gondolna rád szexuálisan. Biztos elég nehéz elképzelni, hogy egy férfinak sem kellenél soha és magányosan kéne leélned az életed. Nem ez lenne igazából rémisztőbb?
És ha hetero srácként belegondolok abba, hogy meleg srácok képzelnek el velem dolgokat... Hát, akkor valószínűleg jól nézek ki... :D
Talán számodra még új, amit most mondani fogok, de a nők vágyának tárgyát jellemzően nem két másodperc erejéig megpillantott ismeretlen férfiak szokták képezni, így sem a barátnőimet nem hallottam arról fecsegni, hogy milyen szilajul lovagolnák meg az M3-as metró kijáratánál álló jegyellenőrt, miután elfenekelték pingpongütővel, sem én nem agyalok ilyesmin.
A magány meg fogalmam sincs, hogy jön ide. Nem vágyni minden harmadik random járókelő figyelmére nem ugyanaz, mint nem vágyni senki figyelmére az égegyadta világon, nyilván nem az érint kellemetlenül, ha olyannak jövök be, aki nekem is. Kelleni valakinek megint csak nem egyenlő azzal, hogy lenne, aki beakasztana egyszer-kétszer, simán kényszerülhetnék magányosan leélni az életemet akkor is, ha a fél ország a bugyimba akarna jutni. Vagy ez már megint ilyen "lehetne szarabb, úgyhogy maradj csendben" típusú érvelés? Ja, lehetne. Születhettem volna mélyszegély etióp családba súlyos rendellenességgel bíró kisgyerekként például. Ha megúsztam, akkor jogtalan a részemről mindenféle elégedetlenkedés? Vagy mire szerettél volna kilyukadni ezzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!