Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a lányok akik hagyják, hogy random csávók megujjazzák őket a buliban nem kapnak így el valamit?
Figyelt kérdés
Mármint nem félnek, hogy valami bajuk lesz ha a srác gyanítom nem mos előtte kezet
és csak egyből oda nyulkál?
2019. okt. 4. 18:38
21/31 A kérdező kommentje:
18 bocs, de hát aki ilyeneket hagy a buliban azt szerintem nem kell külön megállapítani h ribi tudjuk és kész.
2019. okt. 4. 22:16
22/31 anonim válasza:
Előbb-utóbb sztem biztos h elkapnak vmit.
Huh milyen igényes lányok lehetnek ezek.
L
23/31 anonim válasza:
Ez helyfüggetlen, otthon is kaphatsz fertőzést, ha nem mos kezet. És mindenhol lehet kezet mosni, vagy higikendőt használni.
24/31 A kérdező kommentje:
Tudom hogy otthon is lehet ki mondta, hogy helyfüggő?Csak én most pont erre a szitura voltam kíváncsi.Amúgy meg az egy dolog hogy lehet, de nem hiszem, hogy majd pont elmennek előtte kezet mosni vagy akármi más.
2019. okt. 5. 19:02
25/31 anonim válasza:
"ki mondta, hogy helyfüggő?"
Te. Mert azt mondod, buliban.
Ez nem attól függ, hanem a két fél 2 éves kora előtt otthon tanult intim higiéniájától.
11: Elmondom, teljesen jellemző buliban összejönni és onnan datálni egy kapcsolatot, ettől még a partner nem random és nem egyalkalmas.
26/31 anonim válasza:
Jav. 21-re válaszoltam az előzőt, nem 11-re.
27/31 A kérdező kommentje:
Attól, hogy azt mondtam, hogy buliban attól még nem mondtam aut, hogy helyfüggő nyilván máshol is meglehet ezt csinálni, de én most ezt mondtam helyszínnek senki nem mondta, hogy csak ott lehet hagyjuk már.
2019. okt. 6. 03:55
28/31 A kérdező kommentje:
Intim higiéniát meg nem tudom minek hoztad fel ha nem is otthon, de suliban mindenki hall róla aztán mégis csinálják szóval nem attól függ.
2019. okt. 6. 03:58
29/31 anonim válasza:
Akkor meg pláne nem értem a kérdést.
Másról pedig nem tudom, honnan van információd, ki ujjazza meg és hol, mikor, mert nekem más intim életéről nincsen tudomásom, csak magamról tudok nyilatkozni.
30/31 A kérdező kommentje:
Nemtom mit nem értesz ezen.Amúgy meg akkor biztos idősebb korosztályba tartozol, mert az én osztálytársaim, barátnőim mindíg kibeszélik a szexuális életüket nekem szóval onnan is hallok dolgokat meg hát mondom konkrétan láttuk is.
2019. okt. 6. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!