Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ha kapcsolatba vagytok, vagy ha nem, de főleg az első eset mérvadó most, mitől tudtok igazán elélvezni?
Figyelt kérdés
Értem ezalatt,hogy kértek valamit a párotoktól amitől elsültök tutira ti is 100%-ban?
Magyarul mi a megszokott szexuális technika amit főként csak ti élveztek?
2019. okt. 4. 17:02
1/5 anonim válasza:
Attól amit élveznek :) nincs univerzális módszer (bár az orális kényeztetés, avagy a csikló simogatása/stimulálása a legtöbb nőnek tetszik). Kérdezd meg a párod hogy szereti, mi a legjobb neki, figyelj rá szex közben és máris tudni fogod.
2/5 A kérdező kommentje:
1-es.. én már tudom ;)
Csak minden nő mást szeret!
2019. okt. 4. 17:16
4/5 anonim válasza:
Ujjazás + csikló. Szex közben is egyre jobb már, alakul a hüvelyi.
5/5 A kérdező kommentje:
Örülök neki,hogy élvezitek :)
Punci belső izgatása,kitapintása? (G-pont)
2019. okt. 4. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!