Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mièrten van az, hogy a legtöbb fiúnak/férfinak ez a testalkat jön be?
Tehát tényleg csak ez a fèrfiaknak az àlom női test?
Keskeny derèk,nagy fenék,kerek combok,izmosabb hàt,lapos has,legalàbb C kosaras mell,hosszú làbak,kis orr,telt ajkak és gyönyötű szemek?
Èrdekelne a véleményetek.Köszi a vàlaszokat előre is! :)
Kedves 12-es és 15-ös!
Köszönöm szépen a kedves és motivaló szakat,meg fogadom a tanàcsokat és akkor hàtha valami lesz belőle 2-3 èven belül.^^
13-as!Nem tudom,màsnak is valami krèmet ad ki?Mert ha igen ,akkor tènyleg nem tudok linkelni :DD De ha èn nyitom meg akkor azokat a kèpeket adja elő,amiket linkeltem.
Van egy optimális csípő derék arány, amivel a legkönnyebb a szülés. (Ha túl széles a csípő, az se jó valamiért) A férfiak úgy vannak genetikailag kodolva hogy ezt tartják a legvonzobbnak. Csináltak vizsgálatott több népnél és ugyanazt az arányt tartották a legvonzobbnak mindenhol, az őserdőben az indiánok is.
A nők mellei szükségtelenül nagyok a tejtermelés szempontjából. A szexuális vonz erő miatt lettek nagyobbak.
Hát, ez jó kérdés. Én nem tudom, de...
A linkelt csajok nagyon szépek, de ha tényleg csak ők jönnének be, akkor már kihalt volna az emberiség.
Vki a válaszadók közül az életben maradásról írogatott...Nos, pár évvel ezelőtt P.P.Rubens miért festegetett ronda nőket? Ki a fenének, és miért tetszett a Willendorfi vénusz?
A belinkelt csajok előbb halnának éhen, előbb fogyna el a tejük, mint egy kövér nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!