Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol érdemes ismerkednem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol érdemes ismerkednem barátság extrákkal kapcsolatra, ha közben? L

Figyelt kérdés

... a munkám miatt nem akarok kitenni magamról képet egy Tindr és ehhez hasonló oldalra? Pedig csinos lány vagyok, nem arról van szó,hogy rejtegetném magam. Viszont így kevés az esélye, hogy kép nélkül valaki ismerkedne velem. Mit tudnék tenni ebben a helyzetben? Normális pasival ismerkednék lazábban, nem valami szórakozóhelyen akarok felszedni buli után egy piás kanos primitív faszit.

Ismertek olyan oldalt vagy minőségibb társasági helyet/clubot (Budapesten) ahol érdemben tudnék ismerkedni intelligens, normális pasikkal?

2019. okt. 3. 21:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem gyártok én semmit, mert én nem akarok tőled semmit viszont, majd más gyárt helyettem, aki akar tőled. Tudod jönnek , majd a hol képed meg miért nincs képed meg hol a melledről a képed meg csinos vagy, de nincs képed, és a képed meg a képed képed hol van már és akkor még nem is írtam, hogy felteszi még 100-szor is, hogy HOL A KÉPED :D
2019. okt. 3. 22:06
 12/17 A kérdező kommentje:
11: engem aztan nem erdekel ha ilyenek jonnek, max nem simerkedem veluk. Nem szeretem ha valaki ennyire eroszakos. Ha beszelgetes alapjan szimpatikusnak latom akkor mas platformon nyilvan kuldenek kepet. Csak nagyon sok pasival nem jutok el odaig h lassam h szimpatikus, mivel nem ad eselyt a kep nelkuli ismerkedesnek. Ami nem baj mert aki ennyire felszines az nem is az en emberem. Meg akkor se ha csak szexrol beszelunk. Jol kinezni egy dolog. Sok szep lany/pasi van. Viszont ha nem birom elviselni mikor megszolal akkor edes keves a kulso:D ezert neten nekem fontosabb h beszelgessek valamennyit az illetovel. Szemelyesen minden egyszerubb lenne, ott egybol kiderul mi a helyzet. Ezert lenne jobb a szemelyes ismerkedes de arra meg nem igazan tudom milyen hely lenne megfelelo
2019. okt. 3. 22:17
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Naiv elképzelések, rörődj bele hogy így működik az internet :D
2019. okt. 3. 22:18
 14/17 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem fogalomzavarban szenvedsz! A barátság extrákkal azt jelenti, hogy van egy barátod, és ha úgy adódik néha lefekszetek egymással. Ennek az alapja a barátság, azt meg nem társkeresőn fogsz találni.
2019. okt. 4. 00:07
 15/17 anonim ***** válasza:
Én találkoztam már olyan lánnyal akinek nem.volt kint képe a randi oldalon. És meglepően csinos volt! 33F
2019. okt. 4. 06:02
 16/17 anonim ***** válasza:

Merre laksz kérdező?

Beülünk egy cukrászdába, két süti között meg lehet szépen beszélgetni, ismerkedni. Utána meg séta közben folytatni. :)

2019. okt. 4. 08:28
 17/17 anonim ***** válasza:
Mesélj! Összejött már valaki?
2022. okt. 27. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!