Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon izgat a kolleganom formas teste de baratnom van. Mi a megoldas?
A legtöbb félrelépés a munkahelyen történik.
Ha a barátnőd ezt mondta, akkor először is derítsd ki, hogy miért mondta, kérdezz vissza "és neked ez miért lenne izgató?".
A kolléganőddel meg haladj belátásod szerint, de csak óvatosan, ha kosarat kapsz akkor is együtt kell majd vele dolgoznod. Beszélgess vele, menjetek közösen ebédelni stb. aztán úgyis lesz majd munkahelyi buli :)
“Elhagyni nem akarom de szexelnek massal is”
Tehat nem akarom elhagyni hanem letombolni az ombizalmat. Egy atlag nonek ha megcsalja a parja nagyon onbizalomrombolo lehet es megfelelesi kenyszereket valthat belole ki es a legmegalazobb amit egy “ferfi” tehet. Eldoni magadtol azt az embert aki szeret teged es elvileg te is szereted 🤣csak azert hogy dughass massal. Ertem hogy igy lettetek “osszerakva” hogy nalatok a szex csak egy kis elvezet mindenfele kotodes es szeretet nelkul de eleg igazsagtalan. Az meg mar a hanyinger kategoria amit te akarsz ha tenyleg izgatja a nodet hogy te mas novel legyel akkor hajra beszeljetek meg. De ha mar felrecsinalsz akkor mindenkeppen mond el neki es hagyd el (mond el az okat is ;)) utana dugd meg a kollegad aztan maradsz egyedul dragam. Nem tudom er-e ennyit
Mégis szerinted mi a megoldás? Megsúgom: legyen gerinced és közöld ezt a tényt a barátnőddel. Utána mint újdonsült szingli csorgathatod a nyálad és be is próbálkozhatsz. De ameddig megvan a barátnő, addig uralkodj már magadon! Szerencsétlen csajt sajnálom mekkora gyökeret fogott ki magának.
.
2 Megoldás van hogy ne legyen baj belőle:
1. Elhagyod a barátnődet és bepróbálkozol a munkatársadnál.
2. Maradsz a barátnőddel és békén hagyod a kolléganődet.
Stikában félrekefélni szerintem a legszánalmasabb dolog. Gusztustalannak tartom hogy egyesek egy kósza numeráért képesek visszavedleni állattá, félredobva az emberségüket, az erkölcsöt, a becsületüket és mindent.
Én a második megoldást javasolnám.
Többre tartok egy nőt annál minthogy félredugjak. (prolinyelcen: Jobb egy valós punci mint egy lehetséges punci)
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!