Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért vonza az izzadtságom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonza az izzadtságom illata?

Figyelt kérdés
A barátnőmet vonza az izzadság illatom valahogy ő ezt kellemesnek érzi miközben én büdösnek. Valahogy ilyenkor jobban fel van villanyozódba és kívánósabb is. Mitől lehet, hogy ő rá ez ilyen hatással van?

2019. okt. 1. 17:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
azt nem tudom de engem is vonz az izzadtság szag talán ez ösztönös
2019. okt. 1. 17:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Durva, erre mondják, hogy működik a kémia?
2019. okt. 1. 17:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Fuj
2019. okt. 1. 18:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretem a barátom izzadságszagát, amit ő elviselni is alig tud és mindig szégyelli. Pedig a másik illata nagyon fontos tényező párválasztáskor, és nyilván tudat alatt engem is megfogott az övé, amikor megismerkedtünk. Tehát ez kifejezetten előnyös dolog.
2019. okt. 1. 18:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
a válasz egyszerű:feromon
2019. okt. 1. 18:27
 6/7 anonymousreview60 ***** válasza:
100%
Az izzadság tartalmaz egy az egyénre (annak immunrendszerére) jellemző vegyianyag-koktélt. Ezt az agy a szaglás révén dekódolja, és annak az izzadtsága vonzó, akivel jól passzoló (azaz sokmindenre reagálni tudó) immunrendszer, azaz jó képességű utód hozható össze. Azaz a nőstényed ezzel a "tetszik az illatoddal" azt jelzi, hogy párosodni akar veled, azért/vállalva annak a kockázatát, hogy előnyös génjeitekkel utódot hozzatok létre. Ezt jelenti a "működik a kémia" a szó biológiai-szexuális értelmében.
2019. okt. 1. 18:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Van ilyen.
2020. aug. 7. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!