Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megláttam az egyik bnőm pasijának a farkát a telójában?
Figyelt kérdés
Ti hogy kezelnétek egy ilyen szitut?2019. szept. 30. 12:49
11/18 anonim válasza:
Kollégám melóban mutogatta nyaralós képeit és elfelejtkezett róla, hogy van köztük 1-2 olyan kép, ahol épp azt fotózta le, ahogy az ő célszerszáma behatol a párja erre rendeltett intim részébe...
Zavartan nevettem, hogy erre nem voltam azért kíváncsi. Ő még jobban zavarban volt, hogy neki se állt szándékában ezt megmutatni... Ciki volt, de nevettünk egyet, nem egy nagy kaland. Te se törődj vele túlzottan.
12/18 anonim válasza:
Semmit nem kell reagálni, át kell siklani a dolog felett.
13/18 anonim válasza:
Volt ilyen , nevettunk es annyi
15/18 anonim válasza:
megmozgatta a fantáziád mi? kis huncut :D lépj túl rajta,és szerezz pasit magadnak!
16/18 anonim válasza:
Én párom barátnőjét láttam úgy hogy a seggebe egy ilyen póni Lovas farok volt
17/18 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy a pasija farka volt? Te is láttad élőben?
18/18 anonim válasza:
Amikor elkészültem a raklapból készített kerti kiülőmmel,csináltam róla pár fotót.A kocsmában dicsekedtem vele a haveroknak,akik pörgették a fotókat és akkor támadt némi zavart csend,amikor megtalálták a szomszédasszonyom meztelen fotóit. Volt amelyiken épp a szájában volt a farkam. Későn kapcsoltam,és a haverok közt ott volt a szomi is... Az este további része nem arról szólt,hogy dícsérték a munkámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!