Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire általános, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire általános, hogy valaki a lakótársával, baráttal (haver), tehát nem a párjával szexel?

Figyelt kérdés

Két éve szakítottam a párommal, azóta nem volt komolyabb kapcsolatom. Azóta minden hétvégén buli van, szexelek a haverokkal, akár többel is egy hétvégén, szeretem a mámoros bulikat. Hét közben a lakótársammal szoktam minden reggel és este, vagy akár nap közben spontán amikor megkívánjuk, ezen a téren elég hasonlóak vagyunk és az étvágyunk is nagy. Viszont lekötni nem akarom magam vele, igazából páromnak nem tartom megfelelőnek, a gondolkodásunk és az értékrendünk is némileg különbözik. Egy-két haver az egyetemről, csodálkozott amikor megtudta, hogy mi így vagyunk de mégsem kimondott kapcsolat ez, és úgy tűnt rosszalják is a dolgot. Tudom és látom, hogy sokan dugnak fűvel-fával minden bulin, ez nem egyedi, nincs benne semmi extra, mindig védekezek, ha a fiúnál nincs is gumi, nálam mindig van!

Azt nem értem, miért olyan furcsa, ha valaki csak szexel egy ismerősével! Mások nincsenek így?

Nem tanácsot kérek vagy kioktatást, pontosan tudom, hogy mit akarok!

2019. szept. 29. 15:36
 1/10 anonim válasza:
87%
Szerintem azert gondoljak sokan "furcsának", mert ugy gondoljak (szerintem), hogy egy idő után nem igazán lehet hosszútávú a csak szex. Egyik fél általában mindig többet érez, mint a másik.
2019. szept. 29. 16:00
 2/10 anonim ***** válasza:
62%

nem általános.

Az intimitásnak, a szeretkezésnek a házasságban van a helye. A szeretkezéskor felszabaduló hormonok kötődést alakítanak ki az egyénekben.

Nem általános, mert ennek társadalmi, erkölcsi, biológiai okai vannak, hogy párt választunk, s vele az utódok nemzésére és felnevelésére szövetkezünk.

42/F

2019. szept. 29. 16:00
 3/10 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem sincs ezzel semmi baj, én is kb. ugyanezt csinálom.

21L

2019. szept. 29. 16:28
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Általánosnak azért nem mondanám. Az általános az, hogy az emberek többsége hétközben munkába jár meg vesz kenyeret.

Akiknek ez a kapcsolat megfelel, csinálja. Egy időben én is kerestem laza partnert. De nem ez volt az általános az életemben.

2019. szept. 29. 16:31
 5/10 anonim ***** válasza:
68%
Az a baj hogy jó dolgotokban nem tudjátok mit csináljatok. Tipik éretlen gyerekes mentalitás. Másrészt erősen kamugyanús a kérdés, mert elég provokatívan lett megfogalnazva. Szóval valszeg pasi írta ki.
2019. szept. 29. 16:33
 6/10 anonim ***** válasza:
40%
Számomra egy olcsó ribi vagy, de ez csak az én véleményem. 🙂 F
2019. szept. 29. 18:06
 7/10 anonim ***** válasza:
15%

Azért kamu mert provokatív? Micsoda észjárás....

Vagy azért, mert te balfasx voltál fiatalon ÉLNI, és most irigykedsz arra aki megteszi? Mintkét esetben lúzer vagy...

2019. szept. 29. 18:09
 8/10 Macnab ***** válasza:
25%
Évekig dolgoztam vendéglátásban,portáztam diszkokban,igen van ilyen,joba vagy a csajokal..heti 1-2 de az igazán kemény,tartalmas..mellete gyursz,box,haverok..stb..ha megkivánod vagy ö téged ráirtok,hivjátok a másikat...kimoly szexuális kulturát lehet szerezni...nincs menstruácios hiszti meg féltékenység..a mába éltek..akkor és ott jo volt..
2019. szept. 30. 20:47
 9/10 anonim ***** válasza:
49%
Eléggé.
2019. okt. 5. 23:24
 10/10 anonim ***** válasza:
49%

Ez a hozzá állás hogy jaj nem szabad meg házasság meg erkölcs hagyjuk..

Ha dugni akar valaki dugjon és ha minden nap mással akar akkor dugjon mással

Ezt a monogám hozzá állást kitalálták régen és most ezt szajkózzák ami jólesik azt kell csinálni

2019. nov. 18. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!