Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire általános a nők között, hogy egy "átlagos" méretet tövig be tudnak kapni?
Figyelt kérdés
A kérdés azoknak szól, akik szoktak franciázni a párjuknak. Ha nem tudjátok/akarjátok tövig , akkor kb. mekkorát szoktatok bekapni?
Én most kipróbáltam egy az enyémhez hasonló méretű banánon ( igen tudom buz! vagyok ) és 10 centi fölött nem nagyon sikerült, de semmiképp nem volt jó érzés...
2019. márc. 24. 10:13
1/9 anonim válasza:
Eddig minden lány azt mondta, hogy neki simán menne, mert ment neki korábban is de még soha egy sem tudta tövig, pedig csak 16 cm. Vagy ők kamuztak, vagy az előző barátjuk nekik.
2/9 anonim válasza:
A paromnak nem megy de a szeretom lemelytorkoz. 16cm
3/9 anonim válasza:
Nekem max. 10-12 centi megy, a többit már nem tudom. (Páromnak olyan 17 körül van)
De szerencsére így is tudok neki örömet okozni és nem erőlteti, hogy mélytorkozzak. Szeretnék, de nem megy sajnos.
Priviket ne küldjetek.
4/9 anonim válasza:
Én le tudom melytorkozni a párom. Nem tudom mekkora neki. Szerintem atlagos méret. Igazából eddig az összes baratomat le tudtam:D
5/9 anonim válasza:
17 centit lemélytorkozok simán. Azt nem mondom, hogy kellemes, de pont az benne a jó.
6/9 A kérdező kommentje:
Befolyásolja a lehetőségeket a vastagság?
Vékonyabbat könnyebb mélyebbre venni?
2019. márc. 24. 12:55
8/9 anonim válasza:
Nekem nem megy, túl érzékeny a torkom.
9/9 anonim válasza:
Én le tudom melytorkozni a párom. Nem tudom mekkora neki. Szerintem atlagos méret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!