Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti akkor is dugjatok a partnereiteket, ha menstrualnak?
Figyelt kérdés
2019. szept. 29. 00:08
1/19 anonim válasza:
persze.
Jo katona verben is harcol.
Jo kaloz a voros tengert is atszeli.
Nyalni azert nem nyalok.
Uff
2/19 anonim válasza:
Volt olyan pasim aki akkor is megkívánt. Kifejezetten jól esett és nem is görcsöltem olyan erősen. :) Kár h sok pasi undorodik ettől.
3/19 anonim válasza:
2-es pedig több nő undorodik ettől, mint pasi...
4/19 anonim válasza:
Nem feltétlenül mindig, de sokszor meg történt már. Ha mindketten kívánjuk az nem lehet akadály. Sőt még lehet izgalmasabb is. 😁
5/19 anonim válasza:
fúj...Én olyankor magamtól is undorodok.
7/19 anonim válasza:
Én nem.
Azokon a napokon prostizok
8/19 anonim válasza:
A barátnőmnek elég erős fájdalmai vannak olyankor. Szoktam izgatni csókokkal és simogatással, mert enyhülnek a tünetek, de szex nincs. Nekem nem menne, ha tudom hogy meg van neki...
10/19 anonim válasza:
Eddig minden partneremmel csináltam volt aki először nem akarta de nem azért mert nem kívánta hanem undorodott még a saját bomló vérétől is de utológa a pozitív hatások nem maradtak el (enyhébb vagy teljesen megszüntek a görcsök)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!