Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az olyan kérdéseknél amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az olyan kérdéseknél amikor valaki azért ír, mert 13-14cm a pénisze és hogy ez elég lesz-e stb és kapja a megnyugtató válaszokat, ott aki ezeket a válaszokat írja, neki mekkora?

Figyelt kérdés
Tapasztalatból írja vagy neki 20cm van, de azért megnyugtatja, mert biztos jó lesz? Lehet jönni akármilyen szöveggel, hogy a hüvely csak 10cm stb (ez az egyik legnagyobb baromság, amit hallottam, mert akkor hogy megy tövig kb minden nőnek a 18-20cm?) a nők minimum 17-18cm péniszt mondanak, ha arról van szó, hogy mekkora kell nekik, mekkorát szeretik. Akinek nagy van az könnyen nyugtatja a másikat. Sok női komment is azzal kezdi, hogy nem fontos a méret, de azért 2 mondattal később kiderül, hogy ő is a nagyot szereti. Ez mire jó?

2019. szept. 27. 08:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
89%

S azért mert neked a nők dobálóznak a számokkal, el is hiszed, hogy TÉNYLEGESEN annyi kell nekik. Azt a 18-20 centit, ha a szemmértékükre alapozzák, kb. marad 15-16.

Érdekes a hozzáállásod, többen is írtuk (én is korábban), hogy nem kell a 18-20 cm, de te egyből azzal magyarázod, hogy lehetséges, de nagyon ritka. Én pont fordítva gondolom, az a ritkább, aki 18 feletti szerszámra vágyik. Ténylegesen akkorára, nem a bemondott 20 centikre, ami a valóságban 15.

2019. szept. 27. 16:59
 22/24 anonim ***** válasza:

Az ilyen kérdéseknél, aki ezeket írja, neki magának mekkora?

És vajon volt-e már kapcsolatban nővel?

2019. szept. 29. 06:49
 23/24 A kérdező kommentje:
#22 A sok kérdésnél ami erről szó, hogy "13-14cm a péniszem. Ez elég a nőknek?" Ott nyílván nem 20cm van a kérdezőnek.
2019. szept. 29. 14:42
 24/24 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező, nyugodj meg. Nekem se nagyobb. mint neked, és még sosem okozott bajt. Egyetlen nő volt, akinek, amikor az ágyban voltunk, azt mondtam, hogy érzem, hogy nem leszek neki elég, és erre elmosolyodott: igen, lehet. Ez a nő pár alkalom után azt mondta, hogy élete legjobb orgazmusait élte át. Ne valami 16 évesre gondolj, bár az is igaz, hogy nem volt nagy tapasztalata, de azok mind nálam jobban voltak "eleresztve". Szóval két dolog számít: az érzelem, meg a keménység.

Sok a mendemonda, kevés a hiteles mérés. De van egy, ahol egészségügyi személyzet 15 ezer 500 fiút mért meg azonos módon, és az átlag picit több mint 13 centire jött ki! Átlag, tehát ugyanannyinak volt nagyobb, mint amennyinek kisebb.

2019. okt. 24. 07:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!