Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Segítséget nyújtanáto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Segítséget nyújtanátok egy nimfomániás nőnek, vagy inkább kihasználnátok a szex miatt?

Figyelt kérdés
2019. szept. 25. 21:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Segítenék. Testileg lelkileg. Ha tudok.
2019. szept. 25. 22:50
 12/17 anonim ***** válasza:
83%
A nimfonmániásra igaz a 3B: bárhol, bármikor... - s igen, sokszor az utóbbi is. Űz, hajt valamit, amit sosem ér el (mentális okai vannak). A férfiak többségét nem érdekelné csak könnyen megszerezhető szex. A nimfománia jól kezelhető, egyensúlyban tartható, de türelmes és megfelelő partner kell hozzá (és nagyon jó terap.).
2019. szept. 25. 22:50
 13/17 anonim ***** válasza:
79%
Hat nem tudom, persze hallottam rola, meg filmet is errol lattam. De nemhogy nem talalkoztam ilyennel, de nem is hallottam letezo nimfoman csajrol. Nagyin farokehes ribivel igen, de az mas.
2019. szept. 25. 23:07
 14/17 anonim ***** válasza:
81%
Ahogy olvasom a valaszokat...mennyi undorito hulladek ember van itt uristen
2019. szept. 25. 23:37
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
KB mint amennyi provokatív kérdés.
2019. szept. 26. 03:45
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Én erről saját tapasztalatból tudok mesélni neked. Mert ismerek egy nimfomániás lányt, akinek én vagyok a támasza. De erről inkább privátban írnék. Mert ez egy elég bonyolult történet…
2019. szept. 27. 11:46
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagyok terapeuta vagy pszichiáter, mégis hogy tudnék segíteni egy nimfomán nőn? Azon túlmenően, hogy lefekszem vele.
2019. szept. 28. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!