Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek miért nem megyek el?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért nem megyek el?

Figyelt kérdés

Párommal több éve együtt vagyunk és eddig szinte mindig elmentem szex közben.

Mostanában viszont már egymás után 4-5 alkalommal sem sikerült

Élvezem a szexet meg minden ,de nem tudok elmenni

Mitől lehet ez?

Párom is kérdezte hogy miért ,de nem tudom ,mindent jól csinál .

2019. szept. 25. 18:36
 1/5 anonim ***** válasza:
unalmas,nincs uj inger impulzus..mindennap fözeléket enni évekig,,megunja az embör
2019. szept. 25. 18:42
 2/5 A kérdező kommentje:

De eddig nem volt semmi probléma

És mint írtam ,élvezem ,csak nem tudok elmenni

2019. szept. 25. 18:47
 3/5 anonim ***** válasza:
igen,mert mint embert szereted és ugy érzed élvezed,de ennyi idö utan az impulzus ,amit kéne érezni,mar nem olyan erös..a kémiai jelek,,halovanyak es ezert nehez közeliteni a kielégüléshez..érdekes velem is ez van,,es az is erdekes,hogy egy idegen embernel,ha tetszik,olyan erös szexualis késztetést érzek,hogy 2 mp alatt el tudnék menni...szal sajnos a hosszu párkapcsolatnak van hátulütöje is...
2019. szept. 25. 19:12
 4/5 A kérdező kommentje:
És mit lehet ez ellen tenni?
2019. szept. 25. 19:19
 5/5 anonim ***** válasza:
kezd laposodni a szex, valamivel fel kell dobni, de néha egy kis pihenés is segít
2019. szept. 26. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!