Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nem megyek el?
Figyelt kérdés
Párommal több éve együtt vagyunk és eddig szinte mindig elmentem szex közben.
Mostanában viszont már egymás után 4-5 alkalommal sem sikerült
Élvezem a szexet meg minden ,de nem tudok elmenni
Mitől lehet ez?
Párom is kérdezte hogy miért ,de nem tudom ,mindent jól csinál .
2019. szept. 25. 18:36
1/5 anonim válasza:
unalmas,nincs uj inger impulzus..mindennap fözeléket enni évekig,,megunja az embör
2/5 A kérdező kommentje:
De eddig nem volt semmi probléma
És mint írtam ,élvezem ,csak nem tudok elmenni
2019. szept. 25. 18:47
3/5 anonim válasza:
igen,mert mint embert szereted és ugy érzed élvezed,de ennyi idö utan az impulzus ,amit kéne érezni,mar nem olyan erös..a kémiai jelek,,halovanyak es ezert nehez közeliteni a kielégüléshez..érdekes velem is ez van,,es az is erdekes,hogy egy idegen embernel,ha tetszik,olyan erös szexualis késztetést érzek,hogy 2 mp alatt el tudnék menni...szal sajnos a hosszu párkapcsolatnak van hátulütöje is...
4/5 A kérdező kommentje:
És mit lehet ez ellen tenni?
2019. szept. 25. 19:19
5/5 anonim válasza:
kezd laposodni a szex, valamivel fel kell dobni, de néha egy kis pihenés is segít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!