Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megyek d. gni a sráchoz egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megyek d. gni a sráchoz egy nagyobb városban, kérhetem, hogy vezessen ott körbe?

Figyelt kérdés

Ha valakihez elmegyek dugni egy nagyobb városba (még nem találkoztunk), milyen dolog kérni, hogy vezessen körbe, mutasson pár dolgot? Nekem olyan randi-szagú a dolog, de ugyanakkor nem akarom kihagyni azt a várost, régóta el akartam menni oda.

21L

2019. szept. 7. 23:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

dugni mész, vagy randizni?

lehet a pasi csak a lyukad akarja, és mást nem, akkor elég kellemetlen lenne, ha te meg randi feelinget

2019. szept. 7. 23:05
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, hogy a kettő hogy kapcsolódik egymáshoz. Amennyiben el szerettél volna menni oda, akkor menj el és kész.
2019. szept. 7. 23:06
 3/19 A kérdező kommentje:
Csak dugás céljából megyek oda, de szeretném megismerni a várost
2019. szept. 7. 23:06
 4/19 anonim ***** válasza:
javaslom, hogy ne keverd a kettőt.
2019. szept. 7. 23:07
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Elöbb a dugás, aztán a városnézés. Fontossági sorrendet tartsuk be.
2019. szept. 7. 23:08
 6/19 anonim ***** válasza:
74%

Két dugás között egy városnézés, közbe a szádba élvez egy parkban, úgy ok.

Én így csinálnám és mindenki megkapja a teljes programot.

42f

2019. szept. 7. 23:09
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ hova mész, mindenhol mások a helyi illendőségi szokások.
2019. szept. 7. 23:12
 8/19 anonim ***** válasza:
Kérheted! Majd kiderül, hogy mit szól hozzá!
2019. szept. 7. 23:12
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
teljes körű szolgáltatást akarsz?akkor mielőtt megfarkal vigyen el kajálni is.:D
2019. szept. 7. 23:17
 10/19 anonim ***** válasza:
93%
Teljesen normális. Nem autót, nem pénzt kérsz, hanem csak azt, hogy az idejéből áldozzon rád ha már d...ni akar. Beszéld meg vele mennyi ideje van és kérd meg rá. Ha azt mondja 0.0 az esélye akkor forduljon az illető prostikhoz, Te pedig keress más pasit aki hajlandó körbekalauzolni az adott városban (találni fogsz).
2019. szept. 7. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!