Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik a nagyobbat szeretik mégis mekkora az a nagyobb?
Figyelt kérdés
Kinek mi számít nagynak, amit szeret, amire vágyik, amit bevállalna?2019. szept. 3. 01:49
1/10 anonim válasza:
Mondjuk egy 18-19-est kiprobálnék
3/10 anonim válasza:
Max 18.
Az ennél nagyobb már fájdalmas bizonyoa pózokban. 15-17cm az ideális.
4/10 anonim válasza:
A nők nem a nagy méretre vágynak, hanem olyan férfire aki jól tudja "használni" azt amekkorája van.
5/10 anonim válasza:
19-nél nem nagyobb. A 18 is tuti. A kissebbel sincs baj amúgy, de én ezt a méretet szeretem legjobban.
6/10 anonim válasza:
Két szoba minimum, de inkább három. Ja és legyen zöldövezeti, napos, jó közlekedéssel. Nagyobb egyenlőre nem kéne, mert magam takarítanám, meg hát a rezsi...
7/10 A kérdező kommentje:
#6: három szobányi farkat fényesre szopni valóban nagy munka. Jól teszed ha többet nem vállalsz.
2019. szept. 3. 09:27
8/10 anonim válasza:
Ja, hogy himbilimbi???? Ezt nem mondtad!!!
9/10 A kérdező kommentje:
Ez igaz, viszont a kategória talán nem az ingatlanokról szól ;)
2019. szept. 3. 09:44
10/10 anonim válasza:
Senki nem kérdezte, de nekem 17-18cm hosszú és 5cm vastag :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!