Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megyek d. gni a sráchoz egy nagyobb városban, kérhetem, hogy vezessen ott körbe?
Figyelt kérdés
Ha valakihez elmegyek dugni egy nagyobb városba (még nem találkoztunk), milyen dolog kérni, hogy vezessen körbe, mutasson pár dolgot? Nekem olyan randi-szagú a dolog, de ugyanakkor nem akarom kihagyni azt a várost, régóta el akartam menni oda.
21L
2019. szept. 7. 23:04
11/19 anonim válasza:
Mondjuk jó olcsón adod magad kérdező hogy még nem is találkoztatok de már házhoz mész hogy megdughasson.
12/19 anonim válasza:
Kérd csak meg, persze ne valami tízórásra. Egy valami legfőbb hírességet mutasson meg, azt kész, 30-50 perc rámegy. Ha egy férfi ennyire nem képes egy nőért, hát elmegy a k anyjába. (Elvileg nem csak szexuálisan, de érzelmileg is kell, hogy jelentsen számára valamit az a szó, hogy nő, nehogy már még ő érezze plusz feladatnak vagy szenvedésnek.)
13/19 anonim válasza:
Ez nagyon vicces. Azt hinném, Parti Nagy Lajos.
14/19 anonim válasza:
Ha Pestre jössz,és ne adj isten nem jönne el a talira - vagy máskor esetleg lenne kedved ilyesmi talihoz h sex-és városnézés,elkocsikázni erre-arra,írj rám,én így tökre benne lennék. 😉
15/19 anonim válasza:
Szerintem nincs ebben semmi különös. A szex kapcsolatnak lehet emberi oldala is. Láttad már Győrt? Körbe vezetlek! ;)
16/19 anonim válasza:
Hat ha ugy tekint rad ahogy en tekintek azokra aki megdugok akkor biztos nem pazarolja rad az idejet, 600 fontosabb dolgom van annal
17/19 anonim válasza:
Mond meg neki, hogy ha rendesen körbevezet akkor utána rendesen meg is dughat majd. De azért tisztázd elötte vele, hogy ez nem randi nem több alkalomra szól, csak a város is érdekel nem csak a szex.
18/19 anonim válasza:
Ugyan mar,csak szeretne egy szobat.
19/19 anonim válasza:
Én kiveszek neki egyet. :) Mármint nekünk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!