Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, volt olyan új baratnő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, volt olyan új baratnő akinek fájt a szex mit csinaltatok?

Figyelt kérdés
2019. szept. 25. 18:55
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
Elküldtem orvoshoz.
2019. szept. 25. 19:03
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Több lehetőség van:

- nem vagy elég óvatos

- nincs kellően felizgulva, nem elég nedves

- olyan széles a lőcsöd, hogy szétreped szegény

- olyan hosszú a lőcsöd, hogy a méhszáját bököd

2019. szept. 25. 19:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Először türelem, előjáték, síkosító, ujjazás, ujjal tágítgatás... Ha nem használ, akk orvoshoz kellene mennie, igen.
2019. szept. 25. 19:08
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fájt a métete. Túl hosszú volt.
2019. szept. 25. 19:21
 5/10 A kérdező kommentje:
De ilyenkor türelmesek a ferfiak vagy mit csinalnak?
2019. szept. 25. 19:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Beugrunk a Dunába. Mit tudnánk csinálni...? (1-es voltam)
2019. szept. 25. 20:05
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt. Azt mondta, volt egyszer egy cisztája, és ez miatt csak óvatosabb szexet szereti, főleg hogy nincs kicsi méretem. Mivel óvatos voltam vele, meg láttam az arcán amikor kb 40%-on mozogtam, hogy már sziszeg, így lassan csináltam neki.
2019. szept. 25. 20:07
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy nagyon szűk barátnőm, és olyan óvatos voltam vele, mintha szűz lenne. Lehet az is volt, de titkolta. Először sziszegett egy kicsit, de utána már élvezte is.
2019. szept. 25. 20:38
 9/10 anonim ***** válasza:
síkosítót próbáltátok?
2019. szept. 26. 07:42
 10/10 anonim ***** válasza:
60%

Volt nem is egyszer. Elég vastag szerszámom van, szóval nálunk az előjáték elengedhetetlen. Volt olyan barátnőm aki még szűz volt és parázott tőlem, mert nem tudta elképzelni, hogy fog a farkam "oda" bemenni. Annyira rágörcsölt, hogy egy ideig nem is sikerült, majd sok türelemmel és másik fajta síkosítóval összejött a dolog. Az első néhány aktus még kellemetlen volt neki, aztán kb 1 hónap elteltével meg napi 3 alkalommal akart rajtam lovagolni és olyan szinten tudott elélvezni rajtam, hogy olyan érzésem volt mintha satuba lenne a farkam.

De voltam olyan nővel is aki annyira tág lett a behatolás után néhány perccel hogy szinte semmit nem éreztem. Mondtam neki, hogy szorítson rá, de alig éreztem valamit, végül orálisan mentem el. Párszor lefeküdtünk, de soha nem élveztem vele a szexet. Ami vicces volt, hogy amikor kidobott engem akkor vettem neki ajándékba "Gésa golyókat", de abból már más profitált.

2019. szept. 26. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!