Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, csináltatok már olyat a szex terén amire korábban elutasítóan gondoltatok?
Az ember szexualitása folyamatosan fejlődik, változik és teljesen egyedi (így egy-egy példából nem lehet kiindulni). Vannak dolgok amiket mereven egész életében el fog utasítani, míg olyan dolgok is amikre "menet közben" jön meg az étvágy. Kísérletezzetek, próbálkozzatok, legyetek nyitottak, egészségetekre! :)
Ha a kérdést azért tetted fel, mert rá akarsz venni valakit valamire, akkor rossz hírem van. Nincs "barbatrükk" amivel működne, csak akkor ha a partner is szeretné, a legegyszerűbb ha megbeszéled vele, máshogy nem fog menni.
Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer leszek két pasival is. Aztán mégis 💁
Privát ⛔️
párom elég zárkózott volt a kapcsolatunk elején, mert régen rossz tapasztalata volt sok téren (hülye ex-pasi)
Szerencsére sok-sok energia befektetésével egészen perverz vadmacskát kreáltam belőle.
Szóval szerintem a legjobb változtató, az egy megfelelő személy, ez esetben a párod, aki türelemmel mindent el tud érni nálad
Sokáig taszított az anál gondolata is, aztán egy barátnőm elmesélte hogy ő mennyire élvezte. Kíváncsivá tett, ezért kipróbáltam egyedül. Eleinte csak ujjaztam magam ami nagyon tetszett. Pár héttel később már uborka és dezodor is felment, rákaptam a vastagabb dolgokra.
Nemrég egy pasival is kipróbáltam. Lehetett volna óvatosabb, de így is tetszett.
21/L
Folyamatosan ezt teszem :)
A kiváncsiság , meg hogy láttam a pasimnak mennyire bejön és ez felizgatott.
Nem kérek priviket thx.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!