Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Farkas28 kérdése:
Mi volt eddig a legexremebb amit szex közbe csinaltatok?
Figyelt kérdés
Vagy akár helyszín, tobben egyszerre stb stb
Akar privatban
2019. szept. 23. 17:44
1/10 anonim válasza:
Nem volt extrém, de élveztem.
Glory hole vagy mi a neve.
2x/L
2/10 anonim válasza:
Markos-Nádas szilveszteri kabarét néztem.
3/10 anonim válasza:
Egy lányal és két fiúval csináltuk
20/l
4/10 anonim válasza:
Franciáztam egy csajjal fényes nappal egy parkban Pesten
6/10 anonim válasza:
Vezettem miközben szopta a csajom a farkam
De konkrét szex az Call of Dutyzas kozben volt
7/10 K.L.Kiss válasza:
A lány négykézláb volt, miközben fél órát beszélt telefonon a barátjával, amíg én mögötte térdelve dugtam.
8/10 K.L.Kiss válasza:
Három fiú "ölébe" ült a lány a Balatonban egymásután felváltva. 2 kör ment le kb. 2és fél óra alatt.Mindannyian élveztük. A lány legjobban.
9/10 anonim válasza:
Páromnak volt egy fura kérése egyszer, hogy elégítsem ki orálisan mikor cigarettázik. Nagyon élvezte de azóta leszokott. Másik meg azthiszem mikor sátorban csináltuk.
10/10 Argusz válasza:
Kocsi hátsó ülése!Én haverom meg egy csaj. Fél éjszakát töltöttünk ott!Ja és ez egy szórakozóhely parkolójában volt ahol nem kevés ember vette észre hogy mit csinálunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!