Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/21 anonim válasza:
A pontozas lemaradt, az elozo vagyok, tehat: 0/10
Majd ha nem lesz akkora segge akkor 8.5/10 lesz.
12/21 anonim válasza:
Teszkós szatyorban nincs ennyi műanyag. Feltűnő, az biztos.
13/21 anonim válasza:
Sajnos nekem nagyon bejönnek az ilyen cicababák.
Ha lenne egy 0 a fizetésem után, kerítenék magamnak egyet és eltartanám.
14/21 anonim válasza:
Kicsit szilokon és sok a photoshop, de ettől még boldog, hogy azzal (elég sok) pénzt kereshet, hogy vadidegenek nézegetik ezerszámra a képeit, olyanok akikkel az életben nem fog találkozni, de még a leveleikre, hozzászólásaikra sem válaszolni.
15/21 anonim válasza:
Nőként mondom hogy szerintem nagyon jo alakja van, csinos a feneke. A mu mell az nekem nagyon nem tetszik. Arcra pedig elmegy.
16/21 anonim válasza:
Műmellű, közönséges fejű, guminő. Az alakja, és feneke rendben van mondjuk nagyon. De az előbbi két dolog miatt nagyon nem a zsánerem.
17/21 anonim válasza:
Egyaltalán nem jön be, túl mű.
19/21 anonim válasza:
Túl nagy a cicije ehhez az alkathoz. 8/10
20/21 anonim válasza:
Műmunyóka!
Annyira műanyag, hogy ha belemegy a Balatonba, nem strandjegyet fizettetnek vele, hanem környezetszennyezést!
Ráadásul több száz év, mire lebomlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!