Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen kevés az a fiatal csaj aki csinos, nőies öltözéket választ magának?
Nézegettem ma a lányokat akik középsulisok, egyetemisták. És szinte az összesen nadrág, póló/pulcsi kombó volt. Semmi nőiesség.. semmi szexisség.
Alig néhány lány volt aki ruhában, szoknyában, harisnyával és magassarkúban lett volna.
Nem hinném, hogy ennyire kényelmetlen viselet volna a ruha/szoknya, harisnya.. még a magassarkút megértem. De ez a nadrágos dolog.. Semmi szexi nincs így ebben.
Miért nem mernek nőiesen öltözni a nők? Sokkal szexibb volna! Szerintem ők is több bókot kapnának, a férfiak is előbb észrevennék őket, nem csak a pimasz kis éretlen kölykök szórakoznának velük..
Azért is rossz nekem ezt látni, mert a szexuális vonzalmat bennem a nőies nő ébreszti fel, nem pedig ez az uniszex öltözködés. És beszélgetve az ismerőseimmel, szinte kivétel nélkül mindannyian így vagyunk és hiányoljuk is a valódi nőiesen viselkedő, öltözködő nőket. Azt viszont nem tudjuk mi az oka ezeknek a dolgoknak, miért öltözködtök így lányok?
Frusztráció az egekben.. :)
Arra azért válaszolhatnátok, hogy miért nem tetszik nektek az adott stílus, kényelmetlen, nincs hozzá önbizalmatok, stb?!
"Frusztráció az egekben.. :)"
Minden bántó szándék nélkül írom, hogy ha Neked az eddigi válaszok bármelyikére ráillik a "frusztráció" szó, akkor úgy tűnik, hogy nem vagy tisztában a pontos jelentésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!