Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is kinyalnátok egy szőrös puncit, ha csak a bugyi levétele után látnátok meg, hogy nem borotválja?
Figyelt kérdés
Ha van erre élményetek is, leírhatjátok! :)2019. szept. 23. 10:28
12/22 anonim válasza:
Kimondottan szeretem a szőröset és igen kinyalom.
13/22 anonim válasza:
Nem a szőrt kell nyalni úgyhogy mindenképpen . De kellemesebb egy "kopasz barackot" fogyasztani.
14/22 A kérdező kommentje:
Nagyon frankó Gyerekek vagytok hogy ezeket írjátok, mert én is kinyalom ha szőrös :)
2019. szept. 23. 11:16
15/22 anonim válasza:
Persze, ez nem is lehet kérdés. Sőt, minél szőrösebb, annál jobb. :)
16/22 anonim válasza:
Mire eljutsz "odáig" már vonz annyira a partner hogy megtedd. Aki meg nem az önző pötch, az szexet se akarjon az adott partnertől (egyébként sem a szőr nyalja az ember).
18/22 anonim válasza:
Az exemmel, amikor összejöttünk, nem mondta, hogy neki milyen, de nem is kérdeztem. Amikor elsőnek kinyaltam, akkor láttam, hogy szőrös, meg, hogy az oldalán egy nagyon vékony csíkban lehúzta. Nem zavart, mert tudtam, hogy magára nézve nagyon tisztaságmániás. Meg szex közben nekem tetszett a látványa. A csupaszért nem vagyok odáig, de ha így tetszik a nőnek, akkor üsse kavics :)
19/22 anonim válasza:
szőrös a nyerő! sokkal érettebb,asszonyosabb,megjelenést kölcsönöz.
20/22 anonim válasza:
Azért én sajnálom azt a csajt, aki úgy jár, hogy a hapsi meglátja, hogy szőrös és úgy nem nyalja. Bár, ha a szőrt nyalja megértem :D Csak ugye mivel nem ott kell, ezért nem kéne számítania ilyen szempontból. Mellesleg egészségügyileg jobb, ha van ott szőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!