Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehet egy olyan férfi, aki nem kapja meg otthon amit szeretne?
Sokaknak talán ismerős lehet a téma.
Pont ma gondolkoztam el rajta.
Én amúgy nő vagyok, és a munkahelyemen van úgy hogy próbálkoznak nálam, voltak köztük nős emberek.
Egyik pasi haverom szerint lehetséges, ha egy nős pasi más nőnél próbálkozik, valamit otthon nem kap meg testileg, vagy szeretetet.
Az egyik akiről szó van, férj már nincs itt, de a felesége még mindig itt dolgozik. A haverom szerint a nő rendes, de lehetséges már nem akarja annyit vagy egyáltalán nem mert már idős (54 évesek a férjével), a férj pedig igen, de kénytelen más helyen keresgélni.
Titeket pasikat is kérdezlek, mit lehet ilyenkor tenni? Gondolom a legtöbb nős ember (mint akit említettem is, vannak gyerekeik) a gyerekek miatt nem válna el, de szükségletei vannak.
Ti mit javasolnátok egy olyan nős embernek aki kevés szexet kap vagy egyáltalán nem? Váljon el mégis a gyerekek ellenére, vagy tényleg ez a megoldás hogy keressen szeretőt?
Én nő létemre amúgy teljesen meg tudom érteni, valahol sajnálom őket.
Tudom mert néha én is küzdök a vágyaimmal, de nekem még vannak lehetőségeim.
Kíváncsiságból kérdezem, hogy oldjátok meg? Másik nő, agy esetleg segítetek magatokon magazinokkal vagy felnőtt filmekkel?
26/N
Azzal én is egyet értek, hogy nem a szerető a legjobb megoldás, én nem is kezdtem pont emiatt nős emberrel sose.
Én kérdeztem is őket kíváncsiságból, akik rám hajtottak.
Ilyen válaszokat kaptam, hogy ''jajj, a feleségem rosszul bánik velem, gyakran veszekszik, utálatos velem'', vagy ''nem hajlandó egy ideje, olyan másfél éve orálisan kielégíteni'' (finomított verzióban írtam), vagy ''már nem akarja annyiszor'', ''már egyáltalán nem szeretkezünk'', stb.
Mikor pedig kérdeztem őket, miért nem válnak el? A válasz az volt, dehát gyerekeik vannak, az egyiknek tinédzser, a másiknak majdhogynem felnőtt gyerekeik, mégse válnak el.
Össze akarják tartani a családot vagy mi.
Gondolom kényelemből is maradnak, ha szexet nem is kapnak, de minden mást igen. Gondoskodik asszony gyerekről, főz és mos rájuk.
Én azt is kérdeztem, miért nem oldják meg inkább a problémát? A válasz az volt, dehát próbálták, megbeszélni, de nem lehetett.
Én csak csodálom, ha valaki mégis ki mer lépni egy ilyen házasságból, feladja a kényelmet.
Pici gyerekeknél én is megértem, de akinek nagyobbak, vagy majdnem felnőttek, azoknél kevésbé.
De egyébként az 54 éves párnál is, a haverom mondta a feleségen látszik hogy idős, olyan megfáradt, tuti nem akarja egyáltalán, a férj fiatalosabb ő biztos akarná csak nem kapja meg. Ez lehet nem mindig volt így.
Lehetséges az is, máshogy zajlik férfinél is nőnél egyes életkorokban, vagy nem is nemtől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!