Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tehet egy olyan férfi,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehet egy olyan férfi, aki nem kapja meg otthon amit szeretne?

Figyelt kérdés

Sokaknak talán ismerős lehet a téma.

Pont ma gondolkoztam el rajta.

Én amúgy nő vagyok, és a munkahelyemen van úgy hogy próbálkoznak nálam, voltak köztük nős emberek.

Egyik pasi haverom szerint lehetséges, ha egy nős pasi más nőnél próbálkozik, valamit otthon nem kap meg testileg, vagy szeretetet.

Az egyik akiről szó van, férj már nincs itt, de a felesége még mindig itt dolgozik. A haverom szerint a nő rendes, de lehetséges már nem akarja annyit vagy egyáltalán nem mert már idős (54 évesek a férjével), a férj pedig igen, de kénytelen más helyen keresgélni.

Titeket pasikat is kérdezlek, mit lehet ilyenkor tenni? Gondolom a legtöbb nős ember (mint akit említettem is, vannak gyerekeik) a gyerekek miatt nem válna el, de szükségletei vannak.

Ti mit javasolnátok egy olyan nős embernek aki kevés szexet kap vagy egyáltalán nem? Váljon el mégis a gyerekek ellenére, vagy tényleg ez a megoldás hogy keressen szeretőt?

Én nő létemre amúgy teljesen meg tudom érteni, valahol sajnálom őket.

Tudom mert néha én is küzdök a vágyaimmal, de nekem még vannak lehetőségeim.

Kíváncsiságból kérdezem, hogy oldjátok meg? Másik nő, agy esetleg segítetek magatokon magazinokkal vagy felnőtt filmekkel?

26/N

2019. szept. 22. 13:10
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
95%
Hát ismerős a hejzet. Nálunk is nagy unszolas árán van szex kB másfél 2 hetente és ráadásul fiatalok vagyunk. Könnyítek magamon. Ennyit tudok csinálni. De azér nem jó ez így mert az nem olyan. Sokat örlődök e miatt.
2019. szept. 22. 13:19
 2/23 anonim ***** válasza:
30%
Erre találták ki a fiatalabb szeretőt. A fiatalabb nők bevállalósabbak.
2019. szept. 22. 13:20
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha fiatalok vagytok, akkor most kellene szétmennetek és jó partnert keresni mindkettőtöknek.

Mi lesz így 10-15 év múlva?

2019. szept. 22. 13:21
 4/23 anonim ***** válasza:
59%
Hogy en mennyi ilyennel dugtam. Keves a szex, nem bevallalosak vagy csak kell az uj. 30N
2019. szept. 22. 13:21
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
#3as az a gond hogy van gyermek is és így nem könnyű.
2019. szept. 22. 13:25
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván baj, ha valaki nem kapja meg azt amire szüksége lenne, de ettől még a megcsalás egy olyan dolog ami nem egy járható út kellene, hogy legyen.
2019. szept. 22. 13:26
 7/23 anonim ***** válasza:
82%

A gyerek nem tart össze

Ha gerince van akkor el válik

54 evésen nem hiszem hogy pici gyerekük van

2019. szept. 22. 13:26
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
De nekünk pici gyerekünk van és nem 54 évesek vagyunk.
2019. szept. 22. 13:34
 9/23 anonim ***** válasza:
63%

Persze, ha gerince van, akkor lemond arról, hogy minden nap együtt lehessen a gyerekével, egy gerinces embert nem zavarja, hogy ha a gyerek beteg lesz, lehet hogy nem lehet mellette, mert a nő/pasi új párja nem nézné jó szemmel...

Tudjátok, az ilyen gerinces embereknél többre becsülöm ezerszer azokat, akik titokban oldják meg, hogy a gyerekük mellett maradhassanak.

41 N

2019. szept. 22. 13:35
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném hogy titokban lehet csinálni sokáig.
2019. szept. 22. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!