Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fenn tartanátok szexkapcsolatot olyannal aki nem tetszik külsőleg vagy ne lenne jó vele a szex?
Figyelt kérdés
2019. szept. 21. 15:11
2/9 anonim válasza:
Nem. A szexkapcsolat lényege a jó szex.
4/9 anonim válasza:
Én pont most kezdtem bele egy ilyenbe.
Nem tudom mi lesz vagy meddig tart.
A szex elmegy, vagyis nem rossz, de a nő elég csúnya és kicsit lökött is. Szóval nagyon vegyes érzés...
5/9 anonim válasza:
Én nem értem hogy lehet szexkapcsoltatot kialakítani valakivel aki nem jön be és még csak nem is elég ügyes hogy azzal kompenzáljon.
6/9 anonim válasza:
#1 es ez undorito...
Nyilvan nem tartanek fenn egy ilyet. A szexkapcsnak a lenyege h jo legyen a szex. Olyan mar volt h elsore nem jott be kulonosebben a srac majd megismertem es elkezdett vonzani, kialakult a szexkapcs. De olyannal akihez nem vonzodtam olyanna soha nem szexeltem es nem is fogok. Ha nemjo a szex akkor szinten off. Ez igy van rendjen egy ilyen jellegu kapcsolatnal
L
7/9 anonim válasza:
Csak olyannal tudnék lefeküdni, akihez vonzódom, ehhez nem kell, hogy hú, de jól nézzen ki, de legyen benne valami, ami megfog és hozzá vonz. A szexkapcsolatnak pedig a lényege a szex. Ha ez nem jó, akkor annak mégis mi értelme?
8/9 anonim válasza:
Nem, olyannal le sem tudnék feküdni, aki nem tetszik legalább valamennyire.
9/9 anonim válasza:
Nem. Esetleg egy alkalom. Bár a mai fejemmel azt mondom, hogy sose süllyednék ennyire le, be kell valljam, a szüzességemet olyannak adtam, aki nem tetszett és a szex is rossz volt vele. De akkor már kíváncsi voltam a szexre és úgy gondoltam, soha nem leszek viszonzottan szerelmes, felesleges várni. Tény, hogy várhattam volna 29 éves koromig, de amúgy nem vesztettem volna semmit, mert borzalmas volt vele a szex. Az elején még reméltem, hogy jobb lesz, aztán többé inkább nem feküdtem le vele. Szóval fenntartani nem tudnám soha. Egy elkeseredett pillanatomban/korszakomban biztos le tudnék feküdni egy olyannal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!