Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nektek mi a véleményetek...

Nektek mi a véleményetek róla? Illetve mennyire tetszik külsőleg?

Figyelt kérdés
2003-mas már a faceliftes mercedes s320 cdi? W220
2018. nov. 9. 09:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik
2018. nov. 9. 11:46
 2/7 dirtboy ***** válasza:

külseje tetszik,belseje nem annyira de amúgy nem vennék ilyet mert túl sokba fájna és hiába felsőkategóra de akkor is régi.

inkább egy fiatalabb középkategóra kéne,igaz nem kapod meg 2,2-2,3misiért de nem kell 12literes vegyes fogyasztással számolni,rohadással sem. illetve méregdrága alkatrészekkel sem.

hogy példát említsek.

én hegesztő vagyok egy cégnél.

tavaly januárban vettem egy 2010-es gyártású Audi A3-at,sima alsó kategóriás autó,kellően kényelmes,125 lóerő 200Nm teszi a dolgát.

az akkori hegesztőmérnök nem sokkal később vett egy idősebb mercit,nagyon nem értek a merci típusokhoz de hasonló ahhoz amit te is néztél.

2misi felett vásárolta.

és havonta legalább egyszer kérdezte mikor össze futottunk hogy kocsi jó?

mondom jó,nincs panaszom rá.

ő meg szinte minden alkalommal mondott problémát hogy miket kellet cserélni mi baja volt.

szerintem fél éven belül 1misi felett költött rá.

úgy hogy engem még jobban megerősített abban hogy inkább egy fiatalabb alsó közép vagy közép kategória mint egy kétszer annyi idős felső kategóriás.

2018. nov. 9. 12:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik valamiért, egy S500-ast simán vennék, pont azért vonzó, mert tudom mennyire betegágy egy autó. De öngyilkosság ilyesmit venni, azt tisztázzuk.
2018. nov. 9. 13:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Mindig lesz valami baja, és rajtad fog múlni próbálod javítgattatni, vagy te sem foglalkozol vele mint elődeid. És így válnak pénztemető hulladékokká
2018. nov. 9. 18:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem, korosodó menedzsereknek való akiknek már puhul a cerka, pénz meg van...
2018. nov. 9. 20:12
 6/7 anonim ***** válasza:
#5 az nem fog ilyen ócska kocsit venni. Cigók vesznek ilyet.
2018. nov. 9. 22:01
 7/7 anonim ***** válasza:
#6: A három ágú csillag ott virít az elején, innentől kezdve pont ennek a rétegnek (és akiknek felvágni akarnak meg pláne) nem ócska
2018. nov. 10. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!