Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egyaltalan ismerkedni extra duci (100 kg feletti) nőkkel?
Figyelt kérdés
2019. szept. 21. 13:23
1/13 anonim válasza:
Persze, hogy igen, csak sokan nem merik felvállalni magukat, mert itt a gyk-mi igénytelenek, undorítóak vagyunk. Pedig igen van ránk kereslet, es van olyan köztünk aki boldog, egészseges!, kiegyensúlyozott ebben a testben is, és teljes eletet él, nem folyik szét, stb. Es barmennyire hihetetlen is, mi sem zabaljuk szét az agyunkat, kívanjuk a szexet az érintést, a törődést, es viszonozzuk, bár nem hálából ahogy itt majd fogják írni. Párom sportos testalkatú, és így szeret ahogy vagyok, kívűl belül , bokamtól a fejem búbjáig ;) es igen ekkorának ismert meg, nem sellőből lettem bálna, ez a csomag része volt ;)
2/13 anonim válasza:
Lehet. Miért ne lehetne?
Csak itt a gykn már az 55kg is ducinak számít.
3/13 anonim válasza:
Én 105 kg vagyok, szívesen ismerkednék, de már van párom.
4/13 anonim válasza:
Kedves 3-as akkor minek ismerkedsz ?
(( Gondolom mindenkinek nyilván való ,hogy nem baráti ismerkedésről van szó)).
Vagy legalább ne írd ki , hogy van barátod vagy tudom is én ...
(Nyitott kapcsolatról van szó akkor részemről sorry).
5/13 anonim válasza:
Kedves 4-es! Nem azt ítrtam, hogy ismerkedek, hanem, hogy ismerkednék! Magyar nyelvtan!
6/13 anonim válasza:
Akkor minek írtál ide választ ?
// ...105kg vagyok és van barátom ,de ezt meg azt ajánlom // okés válasz lenne.
Nyugi nem logtam el nyelvtannak órákat túl jó nő volt a magyar tanárunk ;D
7/13 anonim válasza:
Nyugizzál, nem akarom megcsalni az embert! Ha meg mégis olyan rossz kislány lennék, az akkor se kéne, hogy felizgasson téged!
Azt válaszolok ide, amit én jónak látok! Okéééés?
8/13 anonim válasza:
Én hamarosan az leszek,eléggé hizasban vagyok :)
9/13 Shepherd19 válasza:
Azokkal jóval könnyebb, mint az átlagos, vagy vékony alkatú nőkkel.
10/13 anonim válasza:
A társkeresők tele vannak velük. Badoo is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!