Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők válaszát várom. Előfordult...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők válaszát várom. Előfordult már veletek hogy egy szexuális teljesítményével, méretével hencegő pasi egy nulla volt az ágyban?

Figyelt kérdés
Nemrég összejöttem egy ilyennel. Rémálom volt a pasi. Normális előjáték nélkül betette és 3 perc alatt elélvezett, majd önelégülten megkérdezte, hogy milyen volt? Soha többé ilyen hencegő szájhőssel.
2019. szept. 21. 09:20
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Teljesen alá tudom támasztani ezt. Volt egy srác, nagyon nagynak tartotta a farkát... De nem volt az. Nekem ezzel nem lenne bajom, de ne dicsekedjen, hogy hát igen nekem ilyen nagy. Ráadásul nem is volt olyan igazán kemény.

Az exemmel volt a legjobb eddig a szex, tökéletes méret, technika, kitartás, odafigyelés. Zseniális volt, és nagyon szerény volt a szexxel kapcsolatban. Jó, igazából egymás mellett fejldődött nagyon sokat a szexualitásunk, elsőre nem volt annyira jó, de nagyon belejött.

Én őszinte leszek, es bevallom, hogy számít a méret. 14 cm alatt nem maradnék együtt az illetővel, az biztos. Ugyanígy 19-20 cm felett már nagyon fáj. Azt se tudnam kezelni. Egy jó méret az kb 17-18 nekem. De ami jobban számít az az, hogy kőkemény legyen. Lehet bármilyen nagy, ha nem igazán merev.

Olyan egy jó méret, mint mondjuk egy sportos, izmos test. Nagy előny, de nem előkövetelménye annak, hogy együtt legyünk.

2019. szept. 21. 19:00
 22/23 anonim ***** válasza:
46%
Egy újabb kérdés amiből megtudtuk, hogy a nőknél jó szex=nagy méret
2019. szept. 22. 21:39
 23/23 A kérdező kommentje:

Egy szóval nem állítottam hogy nem számít a méret. Igen, sokat számít, de nem a legfontosabb tényező. De a kérdés nem ezzel kapcsolatos, abból van itt naponta 10, lehet csemegézni annak aki dicsekedni akar vagy sajnálkozni.

Aki a farkával foglalkozik az számomra még nem érett a szexhez.

2019. szept. 23. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!