Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, előfordult már orálnál, hogy azonnal elment a pasi ahogy a szátokba vettétek?
Figyelt kérdés
Mit reagáltatok? Utána azért folytattátok és volt szex? Vagy teljesen annyiban maradt?2019. szept. 20. 14:59
2/10 anonim válasza:
Ilyen rekord döntő gyorstüzelővel nem volt még dolgom
3/10 anonim válasza:
Nem fordult elő. Sztem nem is lehetséges.
4/10 anonim válasza:
Rögtön nem, de kétszer végighúztam rajta a szám, miközben ő a melleimet markolta... és elsült.
Élete első orális élménye volt.
Nagyon édes pasi volt!
5/10 anonim válasza:
Igen volt, kb 10 másoodpercig bírta
20/l
6/10 anonim válasza:
Hát, fel lehet húzni annyira egy pasit, hogy mire odakerül a dolog, pár pillanat elég, hogy elsüljön.
7/10 anonim válasza:
Volt mar ilyen bekaptam tovig es azonnal elsult
Utana szerencsere hamar keszen allt a szexre is
8/10 anonim válasza:
Mindenkivel fordulhat elő ilyen baleset - ha olyankor a hímnemű tudja kis pihenővel folytatni addig meg helyet cserélnek akkor férfi, ha nem tudja folytatni akkor pasi, ha meg "köszi baby na én megyek" akkor meg egy kis pötch.
9/10 anonim válasza:
Rögtön nem, de par perc utan igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!