Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, kívántatok már meg olyan pasit akit nem szabadott volna?
Persze, szerintem ilyen mindenkivel megesik.
Volt hogy egy egyetemi tanarom vonzott iszonyatosan, nem lehetett volna semmi koztunk nyilvan, de azert szemeztunk meg sokat mosolygott ram, tudta hogy bejon:D
Volt olyan is hogy valakinek a parja/ferje volt baromi szexi. Nyilvan ez is tabu
Sot olyan is volt hogy parom bemutatni keszult a csaladjanak, es mikor meglattam az apjat...:D ohtejoisten... tudom szornyu vagyok de annyira szexi volt (2x is volt ilyen hogy az apukat azonnal elcsabitottam volna) persze ez is tabu volt, sot egy ideig kerultem is a talakozasokat csaladi programokat:D mert tok kinos volt hogy nem birtam levenni a szemem parom faterjarol haha
23L
A fèrjem ikertestvérét.
Nyilván külsőre teljesen egyformák, de belsőre nagyon mások és néha elmerengtem rajta, hogy mennyire jó lehet egy ilyen érzékeny pasival romantikázni
Persze. Egyetemi oktató(k), orvos, ilyesmi.
Nem lett semmi mert tabuk voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!