Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megengedi a barátotok hogy megfogjátok a heréit?
Figyelt kérdés
Imádom a barátom heréit markolászni2019. szept. 20. 17:14
1/10 anonim válasza:
Most nincs barátom, de eddig nem volt olyan aki ellenkezett... 19L
2/10 anonim válasza:
A fiúk nem olyan frigidek meg kétszínűek mint a nők.
Ha egy nőnek fogdosni akarnánk a p1n.áját, akkor kapnánk a pofont.
Azért kétszínűek a nők, mert ellenkeznek,ellenkeznek (jó értem én, hogy azért, hogy ne nézzék őket akkora qrvának), de aztán már meg is követelik a szexet, egyesek szerint a nőknek jobban kell, mint a fiúknak.
3/10 anonim válasza:
99,99% igen megengedi, sőt örül is neki. Azért a herékkel csínján kell bánni, nyomásra nagyon érzékenyek!
4/10 anonim válasza:
Nekem sincs most senki, de eddig mindenki szerette ha fogdostam.
5/10 anonim válasza:
Én nem különösebben szeretem ha fogdossák a herémet.
6/10 anonim válasza:
Szopi közben szeretem markolászni
7/10 anonim válasza:
Ennyi kamust.
Neten mindenki mindent bevállal (nem mintha ez a konkrét példa olyan hü de bevállalós lenne)
Élőben meg játszák a szende szüzet
8/10 anonim válasza:
Imádom, ha a párom masszírozza.
F66/N62.
9/10 anonim válasza:
Én is imádom, amikor előjáték közben a heréimet maszírozzák..
10/10 anonim válasza:
Akkor én most megcáfolom ezt hogy minden pasi megengedi, mivel az enyém nem hagyja hogy hozzáérjek. Pedig párszor próbáltam már, de elvette onnan a kezem. 19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!