Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy egy idegen pasinak nem engedi megy egy nő hogy kinyalja, de egy pasi tuti megengedi egy idegen nőnek hogy leszopja?
Főként ha fizet is érte. Pénzért bármilyen nőnek odaáll egy pasi, míg egy nő pénzért sem megy bele.
Pedig nincs különbség. Vagy van?
Egy férfinek mindegy hogy egy útszéli szopja le vagy egy bombanő..tisztelet a kivételnek.
Viszont egy nőnek azért mások az igényei.. Az mégiscsak egy puncikahh
Utolsó, te is tudsz marhaságot beszélni!
A petting az alap!
Alkalmiban esetleg nem engeded hogy szétkúrja a segged, mert ahhoz bizalom kell. Dehogy kinyaljon? Hagyjuk a kabarét!
én meg engedtem hogy kinyaljon, le is szoptam és a számba élvezett, le is nyeltem. pedig akkor találkoztunk először, igaz előtte chateltünk.
38N
Azért akármilyen idegen nőnek én nem engedném, hogy leszopjon.
Elsőre azt hinném valami átverés, aztán megfordulna a fejemben, hogy lehet igy akar kirabolni.
Pasiknál is kell ám a szimpátia és az ismerkedés.
9#-es! Hozzátettem hogy tisztelet a kivételnek
1#-es vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!