Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amelyik fiú fél a puncitól és a lányoktól azzal mit lehet kezdeni?
Látatlanban nehéz megmondani. Sok egyéb kérdés is van...dolgozol-e? Esetleg tanulsz? Vannak-e barátaid? stb
Az lenne a fa*za, ha egy olyan állapotra törekednél, ahol te jól érzed magad akár nemhogy nők, emberek nélkül is.
Függetleníteni kell magad. Célokat kitűzni, dolgozni értük. Ha pedig azon kapod magad, hogy kibékültél magaddal és egyedül is normálisan elvagy...na...majd akkor vissza lehet térni csajozásra.
Jelenleg tanulok, barátaim nincsenek.
Alapból jól elvagyok emberek nélkül. Szeretem az egyedüllétet és a csendet. Nem igazán igénylem az emberek társaságát.
Akkor minek akaraz csajt ha jobban szeretz egyedul lenni?!
Vagy menj prostihoz
"Az lenne a fa*za, ha egy olyan állapotra törekednél, ahol te jól érzed magad akár nemhogy nők, emberek nélkül is.
VS
"Először barátokat kellene szerezni"
Hat ez jo :D
38 évesen vesztettem el a szüzességemet egy nagyon csinos, de sajnos annál is őrültebb lánnyal.
A viselkedésednek lelki - ha úgy tetszik pszichikai - okai vannak, úgy is kell kezelni. A fokozatosságot javaslom.
1. Pszichoterápia: Mindenképp. Ha jobban megérted magadat, hamarabb és jobb utat találsz a megoldáshoz. Magánrendelés, drága, de ez kell, mert a TB-s az kevés idő lesz ehhez a problémához. Nem valószínű, hogy 5-10 alkalom alatt megoldást kapsz. Én is ezzel a szüzesség plusz némi zárkózottság problémával mentem oda, amit részben a terápia segített megoldani
2. Tánc magánóra: Előbbivel párhuzamosan járj magánórára, és tanuld meg az alapokat, ha azért nem mersz táncolni, mert úm. félsz, hogy nem tudsz majd a parketten mit csinálni.
3. Táncóra: Járj csoportos táncórára! Jellemzően kötelező a párcsere, emiatt kénytelen leszel és lehetőséged lesz sokféle partnerrel gyakorolni. A rutin, az "ezt már meg tudom csinálni" érzés az önbizalom egyik alapja.
4. Edzés: Ha nyiszlettnek érzed magadat, menj edzeni. Lehetőleg ne egy nagy, földszinti, csupaüvegablak terembe, mert ott úgy éreznéd, mindenki jobb nálad, az utca us téged néz.
5. Társasjáték: Járj el biliárdozni, bólingozni stb. Adódik olyan alkalom, ami kapcsán a játékról, és aztán esetleg másról legphet beszélni.
6. Diszkó:Ezek után/mellett kezdj el didzsibe járni! Nem azért, hogy felszedj valaki, hanem hogy csak ismerkedj a mélyvízzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!