Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt hány lány élvezné a péniszemet?
Hány lány van akinek kielégítő lenne ez a méret?
Nem valami nagy emiatt kérdezem. 15 hosszú /4.5 cm vastag. És 19 éves vagyok.
Csak kíváncsiságból kérdezem, nem ismerkedés miatt!
Hány fiú élvezné a puncimat? Halványrózsaszín 17.54 cm mély és enyhén lúgos, a PH egyensúly 3.5 napos ciklusokban néha megborul.
Leírhatom még hány atom alkotja a belső felületét, vagy milyen baktériumok teszik ki a flóráját, de ettől nem fogod tudni mennyire élveznéd.
Jaj, Tesó! Nézzél már körül ezen az oldalon. Temérdek kérdés van ezzel kapcsolatban, amiből megállapítható, hogy az átlag pénisz méret itt 25 centi ..... lankadtan!
A nők nagy része is minimum 20 centisre vágyik. A 15 centi hosszú - a nők szemében - a szégyen kategória.
De mindegy is, mert a nőket egyébként elsősorban a pénz érdekli, ha elég gazdag vagy (minimum 800E nettót viszel haza havonta) akkor a beetetési időszakban (a kapcsolat első 3-4 hónapja, vagy legalább addig amíg korlátlan hatalommal nem rendelkezik vagyonod felett) akkor egy 10 centis brével is óriásit fognak élvezni. Utána meg úgyis szexmegvonás van, mérettől függetlenül.
Járj prostikhoz! Az ugyanúgy pénzdíjas p*nci, mint a házasság, vagy a barátnő, csak itt fix ár van. Viszont direktbe szexről szól a dolog és a végén anyagilag sokkal jobban jössz ki a dologból. Ráadásul a prostik minden farokkal tudnak valamit kezdeni - nekik a Te 15 centid is tökéletesen megfelel!
#2 Imádlak! :DDDDD
#4 Téged nem xD
#4 Igen és nyugi a csóró kertész vagy takarító férfi rendes magyar 17-18-19 centijét fogják élvezni tövig.
Takarító F. vagyok.
Az én farkam 8x körbeéri a Földet lankadtan.
De a nők 99%nk még ez a méret is túl kicsi...Brühühü, olyan szomorú vagyok, hogy inkább megyek leülök a fotelba és utálok minden nőt, brühühü.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!