Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az osztálytársaim s€ggét meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az osztálytársaim s€ggét meg szpktam csapni/fogni. A lányok is szeretik megfogni/megcsapni a fiukét?

Figyelt kérdés
Erre kiváncsi lennék. vagy visszahuzodoak?

2019. szept. 17. 21:38
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Tisztázzuk! A fiúk vagy a lányok seggÉt fogdosod, mert nem egyértelmű.
2019. szept. 17. 21:41
 2/7 A kérdező kommentje:
A lányokét
2019. szept. 17. 21:45
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
Csak jelezném, hogy nálunk nyugatabbra (és előbb-utóbb nálunk is, ha kijutunk a középkorból) ez szexuális zaklatásnak minősül, és büntetés jár érte.
2019. szept. 17. 21:48
 4/7 anonim ***** válasza:
14%
Már hiába mentegetőzöl.. sorry otthon tudják, hogy a saját nemedhez vonzódást? Vagy még nem volt coming out?🤔
2019. szept. 17. 21:50
 5/7 anonim ***** válasza:
93%
Mondjuk ha nem szeretnék, nem örülnek neki, akkor ne csináld mert szimplán bunkónak fognak tartani. A lányoknál is elfordulhat, de inkább azt szeretik ha a férfi kezdeményez.
2019. szept. 17. 22:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Legalábbis én nem szeretem, néha a barátomnak szoktam, de az nagyon ritka.

2019. szept. 17. 22:21
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk általános iskolában talán gyakoribb volt, hogy lányok csaptak a fiúkéra, mint fordítva. Nem tudom, hogy csak nem mertünk kezdeményezni vagy úriemberek voltunk, vagy mindkettő :D (Azért az egyik srác, aki nem épp a kultúrájáról volt híres, az szokott csapkodni.)

Egyébként én fiúként annyira nem vettem szexuális zaklatásnak. Inkább azt hittem, hogy gúnyolódásból csinálják, mert hogy egyébként meg nem tartanak sokra...

2019. szept. 17. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!