Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért hiszik azt a fiú osztaly...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ask1 kérdése:

Miért hiszik azt a fiú osztalytarsaim hogy leszbikus vagyok?

Figyelt kérdés

Nem vagyok túlzottan nőies de hosszú szökésbarna hajam van. Szeretek lazán öltözködni és a pillanatnyi hangulatomnak megfelelően is.Nem szeretem a túlzottan feltűnő/kihívó ruhákat,de mivel nagy melleim vannak így minden ruhában szembetûnôek és mindig megbámulják.(ami nagyon zavar). Egészèben nem vagyok az a kimondottan nôcis alkat. Jobban szeretek gépezni,(gémer vagyok:D)

gördeszkázni,edzeni,szkanderezni, sörözni,bulizni, barkácsolni,főzni, mint vásárolni,sminkelni,vagy körmötfesteni,De azért elszoktam menni a barátnőimmel vásárolni .Szertek új emberekkel ismerkedni (könnyen is megy),szinte lehet velem bármiről beszélgetni.(Amúgy nagyon perverz vagyok:Dde nem mindenkivel mert van aki nem kapó rá)

Osztalyban egyaránt jóban vagyok az összes lánnyal és fiúval is. Mindenkivel eltudok hülyéskedni:3 De valamiért felmerült a fiúk körében hogy nem-e vagyok leszbikus. De nem tudom miért.És mostmár azt is hiszik hiába mondom hogy full hetero vagyok. (amúgy elfogadom ha valakinek más a szexuális irányúltsága,a legjobb barátnőm is bisex mégsem undorodom tőle inkább segítek keresni valakit akivel végre boldog lehet. És támogatom a homoszexuális irányultságú emberek házasságát is, hisz nekik is jár a Boldogság:DD)

2017. okt. 29. 16:54
 1/8 RRR ***** válasza:
100%

mert nem fekszel le az osztályban a fiúkkal

..

2017. okt. 29. 16:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Minek még csak 14 vagyokXD
2017. okt. 29. 16:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát, ott a válasz a kérdésedben. Fiúsabb vagy. Akár tetszik, akár nem, a fiúsabb nőket/lányokat mindig leszbikusnak hiszik az emberek. Ez sajnos vagy nem sajnos, egy ilyen sztereotípia. Nem tudom téged mennyire zavar ez, de ha így érzed jól magad, ne változtass emiatt a stílusodon.
2017. okt. 29. 17:00
 4/8 anonim ***** válasza:
61%
Ahány leszbikus barátnőm, ismerősöm van, ezek a tulajdonságok mindegyikre ráillenek szinte, lehet azért! xx’
2017. okt. 29. 17:00
 5/8 anonim ***** válasza:
12%
Az ilyenek miatt fo kihalni az emberiség.
2017. okt. 29. 17:09
 6/8 A kérdező kommentje:
Anyukám se az a kifejezetten nőies alkat így nem is volt példa előttem hogy ilyen egy igazi nő, így kell viselkedni.
2017. okt. 29. 17:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Hagyd őket a fenébe, felesleges ezen agyalni, te tudod, hogy hetero vagy és kész. De ez a túlzott lazaság, gamerkedés, meg fiús dolgok miatt valóban kérdőjeles lehetsz. És ugyan 14 éves kislány vagy, a mai világban kevés az ennyi idős szűz lány, sajnos ebből indulnak ki az éretlek kortársaid.
2017. okt. 29. 22:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Szinte olyan vagyok amilyennek leírtad magad és sajnos rólam is azt hiszi a legtöbb fiú osztálytársam és ismerősöm...

Attól, hogy valaki szereti a fiúsabb dolgokat még nem lesz leszbikus, szóval nem is értem őket.

2017. okt. 30. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!