Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érezte a péniszemet a lány? 21/F
Eddig 1 x szexeltem, de nem volt valami jó.:( Egy alkalmas szex volt, a neten találtam a lányt. Amikor behatoltam akkor már majdnem tövig bent volt, és megkérdezte, hogy bent van e már. És nem nagyon élvezte, és én sem éreztem sokat belőle kb. 10 percig bírtam, pedig az volt az első alkalmam.
Az igaz, hogy egy kicsit izgultam, meg szokatlan volt a gumi, emiatt nem volt teljesen merev.
Szerintetek soha sem fogok tudni kielégíteni egy nőt sem?:(
A péniszem mereven 13.5-14 centi hosszú, és 4-4.2 cm vastag. Vékony testalkatom van.
Lehet valaha normális kapcsolatom?:(
21 éves vagyok.
Ne parázz ezen. Nekem volt egy csajom akinél azt sem tudtam hogy bent van-e vagy kint, pedig 19/4,5 verkám van és kökemény volt. A nőbe előjáték nélkül lazán becsusszant a 3 ujjam.
A méreted átlag feletti, előtted az élet, ne parázz, csak lazán és menni fog.
Mert sokkal nagyobbhoz van szokva.
Szüzet nem fogsz találni, törődj bele, hogy ez már mindig ilyen lesz.
Persze, hogy lehet, csak legyen pénzed. Ma már a deviáns a normális. Olyan nőről meg ne is álmodj, akinek ekkora szerszám valóban élvezetet fog okozni, max azt hazudja. 18/5cm alatt kicsi a legtöbb nőnek, főleg azoknak, akik már tudják, hogy milyen egy nagyobbal.
Ne ítélkezz magadrol 1 szex után
Egész más lesz az érzés meglátod, ha mar kevésbé leszel feszült es állni fog teljesn
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!