Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy sokáig érintetlen, és rossz anyagi helyzetű férfi számára csak a prostizás az egyetlen járható út?
Persze, van egy pár magát mélyre lerántó ember, akinek középkorú férfiként sem volt soha barátnője. A csajozás csak rajtad múlik - egy tolószékes ember is be tud csajozni, ha igazán akar, szóval az nem védekezés, hogy szerinted kicsi a farkad, vagy nincs pénzed...
Az is az ember saját döntése, hogy mennyi pénzt keres. Azért aki nagyon akar tanulni és dolgozni, az mindig jól meg fog élni, Európában mindenképp.
Álomvilághoz köze sincs. Minden ember be tud csajozni, csak rajta múlik.
A kérdezőnek azt javaslom, hogy dobja már félre a félelmeit, és próbálkozzon.
#11 szerintem elég alja húzas a tolószékeseket mint példa felhozni...attól hogy valaki nem tud járni, emberileg és szellemileg pont annyit ér mint aki jár. Semmi köze a csajozáshoz...
És itt bukik meg az elméleted, hogy nem tudod felfogni hogy ez nem saját döntés. Nem úgy müködik hogy én akkor holnaptól csajozok, vagy nem csajozok...
A kérdezőnek van pénze prostira, tehát dolgozik, egy szóval nem panaszkodik a méretére, se a magasságára, se a külsejére. Mégis itt kérdez, és a prostizást látja egyetlen lehetőségként. És még abba se biztos 100%-ig. Szerinted ezt igy akarja? Neki vagy nekem ez jó? Nagyon nem ! De nem lehet ellene tenni...
Nem.
Ez a könnyebbik út, a nehezebbik az lenne ha ismerkednél, és felszednél magadtól egy nőt.
Ha prostizni akarsz nem kell azt itt megkérdezni.
Nem olyan nagy és elrugaszkodott dolog az mint gondolod.
Nagyon sokan járnak oda , tehetős gazdag, jóképű, jó egzisztenciájú emberek is.
Úgy hogy nyugodtan elmehetsz.
Csúnya férfinek is lehet párja, ehhez két dolog kell:
1. önbizalom
2. igények lejjebb adása
Az önbizalmon valakinek segít, ha átesik az első néhány szexen, akár prostival. A másodikon úgy lehet segíteni, ha lenyeled a békát. Objektívan meg kell ítélned, hogy 10-ből hány pontos vagy, és nálad egyel alacsonyabb pontszámú nővel ismerkedj.
Keres dagi csajt.
Nem kell prostizni
Mondjuk az mire jó? Egyrészt a dagi csajok is válogatósak... inkább nem szexelnek évekig de a csúnya szűz férfiakat kerülik.
Ugyan úgy bealázhatod magadat az első szexnél, mert a dagi csaj is porba alázza az önbizalmadat.
És meg undorodsz is tőle... ráadásként visszautasít. Biztos hogy felakasztanám magam egy ilyen után.
Inkább elmentem egy szolis cicababához. Nem vonzott túlságosan, de legalább jó nő volt.
Meglovagolt aztán letudtam ezt is.
Később összejöttem egy 55 kilós cutie lánnyal, aki totál zakkant volt, de piszok jó nő és vonzódott valamiért a rágcsáló fejemhez :D van ilyen is. Jót szeretkeztünk egész esre.
Nem lett belőle komoly, de onnan számítom a szüzességem elvesztését. Egyszerűen a csajok máshogy tekintettek rám, mint vénszűzként azéleőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!