Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy nőnek ez így taszító? Ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőnek ez így taszító? Ha igen akkor miért? Nem tehetek róla, csak a testem így jelez, mi ebben a probléma?

Figyelt kérdés

Néha fb-n elkalandozom és idegen csajokat nézegetek, olyanokat akik azért tesznek fel magukról olyan képeket, amin megmutatják magukat.. :D Vannak képek amiket elnézegetek 10-15 másodpercig, csekkolom a csajszi alakját, ruhát, sminket, ilyesmi és közben azt veszem észre, hogy ha nem is teljesen feláll, de azért kezd éledezni a farkam. Meséltem ezt egy csajnak és mondta, hogy TE BETEG ÁLLAT VAGY!

De most miért? Csak jelez a testem, ha olyat látok ami tetszik..

30 vagyok és van szexkapcsolatom is, szóval nem a kiéhezett pedo srác kategória vagyok:D

2019. szept. 17. 17:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
36%
Mert egy prűd pitsa, akinek mesélted :D.
2019. szept. 17. 17:55
 12/21 anonim ***** válasza:
10%
Én is meg a nevem is. Kritikán aluli/gyerekes, hogy ide másolod az üzeneteket.🤦🏻‍♂️ Szerintem ez is vicces. Idióta😘
2019. szept. 17. 18:02
 13/21 anonim ***** válasza:
44%
# 9 Te, Málna, azt ugye tudod, hogy ezért (egy időben) instant BAN jár (járt)?
2019. szept. 17. 18:06
 14/21 anonim ***** válasza:
13# eddig gond nem volt belőle
2019. szept. 17. 18:10
 15/21 anonim ***** válasza:
Ebbe semmi nincsen szerintem
2019. szept. 17. 18:21
 16/21 anonim ***** válasza:
Na mert annyira nehéz újra regisztrálni erre az oldalra :D
2019. szept. 17. 18:25
 17/21 anonim ***** válasza:
77%
Nem gond,ha egy húszéves srácról van szó,de egy 30 éves vén factól már röhejes.
2019. szept. 17. 18:32
 18/21 A kérdező kommentje:

Lol! Nem én vagyok az üzenet küldője. Ha nem hiszed akkor írsz egy privátot és válaszolok...

Amúgy hogy ne értsétek félre, ez az egész úgy történt, hogy beszélgettünk páran és az egyik srác a telóját nézte, bedobott neki az fb egy képet egy számomra ismeretlen csajtól és elkértem, hogy "úúú kicsit hadd nézzem meg" és a csajszi megkérdezte, hogy én ilyet szoktam csinálni? Mondom neki, hát az utcán is megfordulok ha olyan lányt látok, itt miért ne adnék neki pár másodpercet? És erre haverom benyögi, hogy az hagyján hogy megnézi, fel is áll neki:D erre a lány kinevetett, mondom mit nevetsz? :D ez nem ciki, tényleg megkeményedik ha szép lányt látok. És akkor az erekciómról elkezdett kérdezősködni, hogy mégis, hogy van ez így ismeretlen nőkkel?

Mondtam neki, hogy szerintem te is benedvesedsz ha egy szuper helyes pasit látsz, de ő azt mondta nem és képeket sem idegeneknek tesz fel.. mondom neki, hogyne, mint ahogy azt sem élvezed amikor megnéz valaki mert szép vagy:)

És ne értsetek félre, nem tartom kur vának azt a lányt aki meg meri mutatni magát.. viszont azokat az álszenteket lenézem, akik nem vallják be, hogy élvezik a figyelmet.

2019. szept. 17. 18:35
 19/21 anonim ***** válasza:
60%
Nekem ennyi idősen már feleségem volt,de lehet velem van a gond...
2019. szept. 17. 18:59
 20/21 anonim ***** válasza:
#5- nek igaza van.
2019. szept. 17. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!