Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok miert nem szeretitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok miert nem szeretitek amikor a párotokkal úgy szeretkeztek hogy a hátatokra fektet titeket az agy szélén hogy a fejetek lelógjon az ágyról es odaáll és úgy szopat titeket?

Figyelt kérdés

Miért nem szeretitek így?

Kort es nemet is írjatok már hozza.

2019. szept. 17. 16:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
75%
Első vagyok nem mert ott nem dugja le a gyomromig.
2019. szept. 17. 16:26
 12/26 A kérdező kommentje:
és még azt nem is írtam hogy ilyenkor meg az is izgató ha néha adunk egy két pofont vagy kicsit befogjuk az orrotokat.
2019. szept. 17. 16:26
 13/26 anonim ***** válasza:
76%
Neked mennyire izgató lehet, ha leharapják a farkad?!
2019. szept. 17. 16:29
 14/26 anonim ***** válasza:
44%

De egy nőgyűlölő nőalázó féreg vagy

Velem tenne ilyet egy pasi akkor addig volt neki farka ..

Mit képzelsz mindent megtehetsz egy nővel te szházi nyomorult csíra

2019. szept. 17. 16:29
 15/26 A kérdező kommentje:
most ezt miért irod? Sertegettelek envalaha??
2019. szept. 17. 16:30
 16/26 anonim ***** válasza:
79%
Neked izgató igen. A nő meg megfullad. A szex a kölcsönös elvezetrol szol nem arrol hogy onzo módon barmit megteszel a nővel..
2019. szept. 17. 16:31
 17/26 anonim ***** válasza:
93%
Ne általánosíts, van aki szereti van aki nem. Az általad leírt pózt sok nő azért nem szereti, mert fixen "rögzített" a feje, nem tud mozogni és a partner a vágy hevében nem mindig fogja érezni hogy mikor milyen mélyre, intenzitással.
2019. szept. 17. 16:39
 18/26 anonim ***** válasza:
94%

Hehehehe. Igazából nem vagy vicces, mert totál komolyan gondolod, hogy minden nő egy szexbaba.

Én is szeretek irányítani, de azért ez a póz nem egy olyan dolog amit egy átlag csaj bevállalna, akiben van mazo hajlam és maximálisan alád rendeli magát az nyilván megteszi, sőt talán még élvezi is, hogy fullákolhat, de azért az ilyen nagyon ritka. Én nem mondom, találhatsz ilyet, mert vannak sokan akik szeretnek szenvedni, kiszolgáltatva lenni, de azért ne várd el minden nőtől.

2019. szept. 17. 16:41
 19/26 anonim ***** válasza:
82%
En szeretem
2019. szept. 17. 16:43
 20/26 A kérdező kommentje:
vagy az ilyeneket inkább egy lannyal éljem át a rosszlányokrol?
2019. szept. 17. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!