Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt olyan aki belement...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan aki belement szexkapcsolatba de megbánta? Ha igen mi volt az ok?

Figyelt kérdés
Fiúk lányok egyaránt
2019. szept. 17. 13:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%
szerencsére az olyan emberek, akik azt kívánják hogy aki másként gondolkodik meg se szólaljon eltűnőben vannak. engem nem tud emocionálisan érinteni ha te nem vágysz szexkapcsolatra. elfogadom hogy te így gondolkozol, de nem leszel tőle se több se kevesebb
2019. szept. 17. 14:36
 12/16 anonim ***** válasza:
29%
Bizony, a csak szexkapcsolat zsákutca, csak amikor belemész, azt nem tudod, hogy mennyire hosszú... Mert utóbb valamelyik fél részéről belebassic a probléma, akár harmadik fél, akár az érzelmek miatt!!
2019. szept. 17. 15:22
 13/16 anonim ***** válasza:
30%
Igen, volt már. Eleve nem is tetszett annyira, de reméltem jó tüzes lesz, mert X hónapja ki volt már éhezve. Nagyon béna volt. Egykedvű. Tipikus fadarab.
2019. szept. 17. 18:22
 14/16 anonim ***** válasza:
22%
Ja, meg még egy dolog. Kb ugy viselkedett, mint aki nem is akarná. Nekikezdeni is csak az után tudott, hogy ivott, mint a gödény. Szóval gáz volt a csaj (18:22-es voltam)
2019. szept. 17. 18:24
 15/16 anonim válasza:
100%

Igen belementem S nem bántam meg és jó dolog is én szeretem

21/L

2019. szept. 17. 20:40
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Másfél évig tartott egy szexkapcsolatom. Igazából az egyetlen.

Imádtam minden percét. Jó volt a szex, kedveltuk egymást, de párnak mást képzeltünk el mindketten.

Végül nekem lett "igazi" párom.

Egyáltalán nem bánom.

2019. szept. 18. 06:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!