Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha belement a lány a szexkapcsolatba, akkor később lehet még több?
elutasitott még régebben, majd lett valakije. Közben ahogy hanyagoltam, úgy adott jeleket magáról - pl. sokszor ért hozzám "véletlenül", kocsiban utazás közben a vállamon aludt, gyakran engem néz stb.
Újra megpróbáltam. Azt mondja, most kicsit jobb egyedül, de egyébként egész helyes vagyok, meg amúgy úgy bánok vele, ahogy senki más. Szexkapcsolatban benne van.
Ebből feljebb lehet törni?
bővítés: ... hogy az Értékeket észrevenni hajlandóak legyenek egy nőben, alkalmi együttlét alkalmával.
Még ágyon kívül is nagyon nehéz nekik ez, nem hogy ágyban ... :-/
"jól bánok vele, ahogy senki más" ez mit jelent pontosan? hogy bánsz vele? és mi az oka, hogy feljebb akarsz törni? igen, lehetséges, de ahhoz neki kell akarnia először többet.
szexeljetek, és közben mutasd, hogy
1. van önbizalmad, humorérzéked, csalogass elő kölönböző érzelmeket belőle,
2. nem árt, ha jó vagy az ágyban,
3. lássa (ne mondd, hanem indirekt módon vegye észre) hogy más lányokkal is találkozgatsz (és tényleg találkozgass is!) egy nő olyan férfit akar, akit más nők is akarnak, nem olyat, aki senki másnak nem kell. úgy akarja érezni, hogy megküzdött érte, hogy megérdemli, amit kap. ha jól csinálod, hamarosan akarni fog tőled többet. ne te hozd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!