Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok valaki belement szexkapcsolatba vagy gondolkozott rajta szüzen?
Figyelt kérdés
Akár írhattok üziben is, hogy ne írjanak 30 an rátok.2015. okt. 11. 21:37
1/4 anonim válasza:
én belementem, de konkrétan bele voltam esve...
2/4 A kérdező kommentje:
és hány évesek voltatok?
2015. okt. 11. 21:46
3/4 anonim válasza:
En biztosan nem mennek bele, foleg szuzen. Az vagyok, szoval csak ehhez az allapothoz tudok viszonyitani. Szerintem az elsohoz (de a tobbihez is) szukseges az erzelem, a bizalom, a kozeli kapcsolat. Vannak esetek (gondolom idosebbeknel inkabb) hogy ugy alakul, hogy erre szukseg van, vagy igy jobb, mint egy kapcsolatban. De ott is van vmilyen bizalom, eloismertseg. Szoval en tavol allok ettol.
4/4 anonim válasza:
Első vagyok, 22 voltam (ő is, de ő tapasztalt), 3 éve ismertük már egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!