Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok? Nem szeretném ha az arcomra élvezne?
A barátommal lassan két éve vagyunk együtt.
Eljutottunk arra a szintre, hogy tegnap megkérdezte vagy lenyelem, vagy az arcomra... És mi a fászüm na...nem mentem bele.
Ne haragudjanak azok, akiknél ez így meg van. De nekem ez nem megy, én ezt nem élvezném, nem is tartom az én rendemben normálisnak, sőt iszonyodom tőle.
Legutoljára, orálisan elégítettem ki amit nem is kaptam vissza, ráadásul nála voltam így a hajnali órákban szájat sem tudtam mosni, másnapra hatalmas aftám lett.
A bőrömmel ugyan így, le sem tudom rendesen tisztítani amíg ott vagyok, csak reggel...Alapból szinte mindentől ekcémás leszek.
Az ondó pedig eléggé lugas egy folyadék.
Ti mit tennétek a helyemben? Ki hogy van ezzel?
Megválaszoltad a kérdésedet.
Ha nem akarod akkor nem kell ezt csinálnod.
Én szeretem, ha a pasi rám élvez. Nem lesz tóle semmi bajom. Csak a szemembe, meg a hajamra ne menjen :)
De ha téged ez zavar akkor közöld a pasiddal és ennyi.
elsőnek is átgondolnám, hogy miért nem tudok tisztálkodni. És erre egy megoldást találni, ha kell bébi törlőkendőt bevinni a szobába, ha nincs más. Megoldás mindig van, csak kreatívnak kell lenni.
másodjára: ha nem akarsz arcra vagy szájba, akkor megmondod neki, hogy bocs, nem, ez neked gusztustalan, nem akarod, utálod, rossz élmény, légyszi ne! Ha minimálisan is tisztel, nem fog olyat kérni tőled, ami neked problémát okoz.
Hidd el, le lehet élni egy életet anélkül, hogy a szerelmed szájába sülnél el...
Az én párom is utálja, elfogadom, ez úgy is csak egy kis perverzkedés, ami nem igazán fontos a kapcsolatban. Ha nagyon nagyon szeretnék ilyet, akkor megteszi az arcra élvezést amikor közösen zuhanyzunk és egyből le tudja mosni, de őszintén, semmi olyan extrát nekem nem ad, ami miatt annyira szükségem lenne rá.
Hidd el, pasikkal is lehet beszélni ilyesmiről
2 Éve együtt vagytok és odáig nem jutottal el h egy fogkefét fogkrémet be tegyél a tatyóba.
Még miért ne tudnál nála tisztálkodni! Gondolom csak van zuhanyzó vagy fürdőkád és nem egy omladozó putriban él az a csávó?
A másik ha valami nem okoz örömet neked akkor nem kell megcsinálni
Az meg nonszensz hogy ő még nem okozott neked örömöt.
Bár mosdatlan puncihoz én se nyúlnék ez érthető
Kedves kérdező, jobban jársz ha nem szexelsz! Nem neked való, ha valamit is mocskosnak találsz a szexben, gondolom az a típusú nő vagy aki állandóan fertőtlenítővel jár és bármi a kezébe jut fertőtlenít. Érdekes mindenki a szextől és a szex álltál el kapható betegségektől fél, de arra senki nem gondol, hogy munkában is vagy egyszerűen ha ki lépsz a házból életveszélyben vagy mert bármikor el gázolhat egy jármű. Nem kell annyira finnyás lenni a 21 század miatt, régen is szexeltek az emberek mocskosan, ma is!
Üdv egy szájba/arcra élvezős, gumi nélkül szexelő önző pasi voltam 😜
Oh, bocsánat, én mindig tisztálkodom.
Eljutottam odáig, hogy legyen egy fogkefém nála is, de az tiszta sor, hogy nem elég egy ekcémás bőrhöz? Éjjel pedig jóhogy nem fogom kence ficézni magam, szex után fáradtan... Egy bőr betegség nem mindig tudható le egy nyavajás törlő kendővel.
Hirtelen mindenki milyen kis okos lett, tisztelet a kivételeknek, a tisztel teljes és becsületes válaszolóknak, azoknak nagyon köszönöm!
Én élvezem a szexet, változatosak vagyunk és élénkek. Nekem már nem fér bele azonban ez a kategoria,az ennyire nem lehet megérteni? Azon kívűl, hogy Hitlert probáltok játszani, úgysem az ujjatok szerint lesznek a dolgok, remélem vágjátok. 😂
Az utolsónak pedig gratulálok. A fajtáid miatt jutnak a lányok abortuszra és egyéb nemi fertőzésekre, amikre kemény pénzt kúrnak el. Nem egy barátomnak lehetett volna még egy testvére. Már a kommentedtől is viszketni kezd a hátam, atyaúristen.
Tisztelet emberek. Mások iránt.
A mocskoskodás addig fair, amíg nem alázunk vele más embereket.
Hat nem tudom, ha nem is mindig de azért igenyelném, hogy elmehessek a lány szájába. A mostani baratnommel nincs is gond ezen a téren, de persze előtte én mindig orgazmusig nyalom ki őt és csak utána a szexet követően vezeti le így nálam a dolgot. Persze rohan hogy kiköpje de az már nem érdekel.:D szóval néha tényleg jó és izgató így is. Kicsit vevőnek kell lenni a merészebb dolgokra is, én legalábbis szeretem ha egy nő nemcsak fekszik hanem feltalálja magát.
27/F
Még jó, hogy csak a hátad viszket a kommentem miatt és nem kell rohannod abortuszra. Miért rohannának abortuszra a nők? Van fogamzás gátló, és egyébb módszer is a védekezésre, de ha fogamzás gátlót vagy abortuszra kell menni, vagy esetleg valami némi betegséget kellene kezelni, nem a csajok költenék el azt a pénzt amiről írsz hanem én, nekem pedig az élveztem minden pénzt meg ér!
Ne felejts el húzni gumi kesztyűt a kezére mikor vakarod a hátad 😂😂😂
A barátod eléggé balfék... Franc se kérdezné meg... Egy csaj nem volt meg akitől megkérdeztem volna, orál közben, hogy figyi, majd a végén a szádba mehetek?...
Milyen gagyi dolog mar ez... Szerintem ha már a szájában van, alap, hogy oda is megyek.
Nade az, hogy nem tudsz fogatmosni??... Nincs fürdőszobája?... Mi az, hogy nem tudsz... Ha szopáshoz felnőtt vagy, oldd meg, hogy tudj fogatmosni...
Vagy ne kezdj olyan luzer pasival, aki nem tudja biztosítani a csajának a tisztálkodást szex után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!